Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leadni még ezt...

Hogyan tudnám leadni még ezt a pár kilót?

Figyelt kérdés
Kb fél év alatt sikerült leadnom 10 kg-t azzal, hogy kevesebbet eszem. Nem sportolok semmit, az étrendemen se változtattam semmit csak annyit, hogy kevesebbet eszem. A hasamon van még felesleg amit szeretnék leadni. 5 kg-ról van szó, hogy a 60 kg-t ismét elérjem. Tudom, hogy nincs olyan, hogy csak hasról fogyok, de akkor is ez lenne az elsődleges. Biztos van valami olyan mozgásforma (a futáson kívül, mert a térdeim nem bírják) amivel el lehetne tüntetni. Enni normális kajákat eszem. Semmi ilyen chiamag, kókusztej vagy hasonló akármik. 23/n
2019. márc. 1. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Még kevesebbet kell enni.

Mivel fogytál 10 kgt így a tested kevesebb kalóriával működik, szóval még kevesebbet kell enni.

75kg-val kellett pl. 2200,te ettél 1800at így szép lassan lefogytál.

De mivel már nem 75 vagy, így nem 2200 kell hanem csak 1800,már hiába eszel annyit, ez már csak súlytartáshoz elég.

Tehát menj le 1500re és fogsz majd.

A számokat természetesen hasraütésszerűen írtam.

2019. márc. 1. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig most értél abba a szakaszba, amikor már nem mindegy mit eszel. Nem tudom neked mina normális, de ha régen zabáltad a csülökpörit majd csak a felét etted meg, nyilván fogytál. Már hozzászokott a csökkentéshez a szervezeted, lehet már nem csülökpörit kellene enni. Nyilván ez most csak egy példa volt, de lehet, hogy ami neked”normális kaja” az annyira nem kímélő.
2019. márc. 1. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Sportolás nélkül nem fogsz jól kinézni! Tény!

- Szemléltetem

Sport + szakszerű diéta = lemegy 5kg (0,5kg izom, 2 kg víz, 3-3,5 kg zsír)

Sport nélkül + paprikás krumpli, tökfőzelék stb = 5kg mínusz (2-3 kg izom, 2 kg víz, 1-2 kg zsír)

A számokat nem kell tényként kezelni csak az arányok miatt írtam fel, nyilván befolyásolja rengeteg dolog, de a lényeg ez.

Melyiket szeretnéd?

2019. márc. 3. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
A normális kaják alatt pl a magyar konyha alapjait értem. Nem szoktam enni semmi szénhidrát csökkentett vagy kalória szegény dolgokat enni, meg hasonló nem tudom még miket. Öten vagyunk egy családban így az nem igazán válna be, hogy változtassak az étrendemen ( bár nem is tartom nagyon lényegesnek, mert ahogy tapasztaltam 10 kg-t leadtam úgy, hogy ugyanazt ettem csak kevesebbet). Valami mozgásra gondoltam én is, de nem tudom mit. Futni nem tudok, mert a térdeim nem bírják. Edzőterem meg nincs ahol lakom.
2019. márc. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!