Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy ne fogyókúrázzon?
Figyelt kérdés
Barátnőm az utóbbi hónapokban meghízott, most 65 kiló (164 centihez). Nekem így sokkal jobban tetszik, de ő ezt nem hiszi el. Azt hiszi, csak udvariasságból mondom, és le akar fogyni. Nézzétek, egyáltalán nem kövér, csak kicsit teltebb:
Hogyan vegyem rá, hogy ne fogyózzon?
2010. júl. 5. 17:15
11/13 anonim válasza:
szánalmas hogy felrakod a képed a netre aztán megerősítést vársz másoktól, h ne kelljen fogyóznod...
12/13 anonim válasza:
Végre egy épeszű férfi :)
De megértem a barátnődet is, hogy fogyni akar, mert bár nincs nagy felesleg rajta, de a nők mindig elégedetlenek a külsejükkel. Én sportos, vékony lány vagyok, de tavaly kicsit duci voltam, aztán elkezdtem sportolni, mert a Párom az egyik közösségi oldalon odaírta egy vékonyabb lány képe alá, hogy aki csinos, az csinos...ettől teljesen összeomlottam. Aztán elkezdtem edzeni és kerültem a hízlaló kajákat.
13/13 anonim válasza:
annyi biztos, h nem 65 kiló...én vagyok majd egy 10essel több de véknyabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!