Fogyókúrázzon az ember de akkor mit egyen?
Itt sokszor ezt olvasom
-ne egyél cukrot
-ne egyél kenyeret
-ne egyél lisztes dolgokat
-ne egyél gyümölcsöt
-ne egyél édességet
-ne egyél húst
-ne igyál light szénsavas üdítő italokat
-ne egyél sütit,kekszet stb
AKKOR MIT LEHET ENNI??
Mivel én nem nyúlnak születtem,így nem is vagyok oda a zöldségekért.komolyan csakis leveleken,répákon lehet jó fogyókúrát elérni??
Most a mindennapi sportot nem veszem figyelembe,hiszen ezt nem is vitatom,hogy ha fogyózik valaki akkor mozognia is kell.Ezt értem.De meglep,hogy az ételekről mindenki mást ír..Voltaképpen nekem az jön le,hogy csakis zöld leveleket egyél,és ne élvezd az étkezéseket..Hogy semmi örömöd ne legyen egy ünnepi ebédnél vagy akár egy vasárnapi ebédnél...Tényleg minden jóról le kell mondani az embernek??
Ja, a msáik tábor meg azt mondja, hogy lehet mindent, csak MÉRTÉKKEL :D
Hallották valahol és most ezt hajtogatják, pedig ez is aztán nagy hülyeség :D
Amugy meg annyi minden van, amit lehet enni..
Saláták, levesek, főzelékek, tojás, húsokat is lehet (csirke, hal) , szóval sokmindent lehet csak fel kell találni magad :)
Cukrot, lisztet, üdítőket valóban nem lehet. Namost, a legtöbb étel tartalmazza ezeket :-)
Az pedig nem igaz, hogy mindent lehet mértékkel, mert a tápanyagok összetétele is nagyon fontos.
Úgyhogy egy normális étrendben lehet natúr joghurtot, zabpelyhet (nem gabonapehely...) gyümölcsöket, pl. almát, banánt, epret, meggyet, csirkehúst, halakat, barna rizst, teljes kiörlésű kenyeret, vékony csirkemell sonkát, zöldségeket (répa, karalábé, karfiol, brokkoli stb.)
Én se szeretem ezeket, de azért elviselhető, és mégsem "nyulaknak való" ahogy írtad, tehát nem egész napos saláta rágcsálás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!