Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy ne fogyókúrázzon?
Barátnőm az utóbbi hónapokban meghízott, most 65 kiló (164 centihez). Nekem így sokkal jobban tetszik, de ő ezt nem hiszi el. Azt hiszi, csak udvariasságból mondom, és le akar fogyni. Nézzétek, egyáltalán nem kövér, csak kicsit teltebb:
Hogyan vegyem rá, hogy ne fogyózzon?
Lehet, hogy igazatok van.
Bár ő azt mondja, jól érzi így magát, csak miattam akar fogyni... de hát pont miattam nem kéne.
Amúgy sportol, elég sokat úszik, ez a súly bmi index alapján még egészséges
Gratulálok, egészséges férfi vagy! És még jó fej is! Nem csavarta el a fejedet a rengeteg csontkollekció, akiket a média áraszt magából.
Nem tudom, kinek van már tapasztalata fogyókúrázó nőkkel, de kibírhatatlanok! Morcosak, idegesek, még egy viccet sem engedhetsz meg magadnak a jelenlétükben, mert leharapják a fejedet.
Ha feltétlenül fogyni akar, akkor a közös sport tényleg jó ötlet! És még az időt is együtt tölthetitek.
Ha semmi sem használ, akkor fenyegesd meg, hogy Te is fogyózni fogsz! :D
"Hogyan vegyem rá, hogy ne fogyózzon?" nos, barátocskám, nagyon drasztikus lépést kell megtenned. utcán/étteremben/moziban stb meg kell bámulnod a "teltebb" hölgyeket.
így talán észreveszi, hogy nem csak az S-es méret lehet szexi, és nem csak az elvakult szerelem mondatja ezt veled;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!