Egy KAMASZ 15 L Hogyan fogyokurazzon ha most van szuksege bizonyos tapanyagokra?
De igen, egy 157 cm-es, 65 kg-os 15 éves kamasz igenis kövér, ki kell mondani. Én 168-hoz vagyok ennyi, 33 évesen (15 évesen 50 kiló voltam, és ismét jelzem, hogy magasabb). És sose voltam anorexiás meg ilyen szarságok, hanem sportoltam napi szinten.
A kérdezőnek is ezt kell, és messziről elkerült a gyorskajákat és a készételeket, mindent, ami műanyag, a sült krumplit, az üdítőt... ami állítólag olyan divatos Amerikában. Szerintem ettől híztál el.
És a helyezt csak rosszabb lesz, ha nem állítod meg a folyamatot, évi 5-10 kilóval számolhatsz pluszban.
A koplalást felejtsd el, mert az meddőséget okozhat ebben a korban. Sportolj, és próbálj normálisan táplálkozni, sok zöldség, gyümölcs, csirke hal - kerüld a szendvicseket, műkaját, olajos cuccokat, mindent, amiben liszt és cukor van. A zenehallgatást simán össze tudod kötni a tornával, hacsak nem klasszikusat hallgatsz. Tornázz, ugrálj, táncolj a számokra. Napi 1 óra bőven elég.
Soha eletemben nem ettem gyorskajakat ,,,uditotol hanyingerem van foleg a cola-tol -.-" Ami az edesseget illeti...megalom...xd;) Sztm nekem tobb mozgas kellene de h hogyan..Amugy annyira torz nem vagyok szal nem lognak a hajaim vagy ilyesmi xd...D:D:D: Olyan beyonce Jlo-AS ALKAT VAGYOK....kORTE...tE TENY AMI TENY...vAN RAJTAM FELESLEG...EN 58 KG-SAN mar jol nezek ki mondhatom...nekem nem kell 50 kg-os nak lennem...:D:D
Puxa a valaszokert :D:DD:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!