Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha koplalok de ilyen shake-eke...

Ha koplalok de ilyen shake-eket iszok ami tele van mindenféle tápanyaggal akkor lefogyhatok jojo effektus nélkül?

Figyelt kérdés
(persze nem térnék vissza az eddigi étrendemhez)
2010. júl. 5. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

12:25-ös vagyok, a T. diétát én is próbáltam, sajnos amint visszaállsz a normális étkezésre, visszajön.

Tényleg egyszerűbb lenne életmódot váltani, és max. néha 1-2 étkezést kiváltani a porral. :) Tartósabb, és ha egészségesen eszel, súlycsökkenéstől függetlenül is jobban érzed magad, az csak plusz öröm. :)

2010. júl. 6. 10:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Renden köszi a válaszokaszok, de azért még továbbra is várom az újabbakat:)
2010. júl. 6. 19:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Fu.Én nem innék.Szerintem ez hülyeség,mert ebben is van elég sok kalória.Mondjuk egyél inkább zöldséget,meg gyümölcsöt ami ugyanennyi kcal,és egy az,hogy sokkal egészségesebb,és normális tápanyagokat viszel be nem ilyen műanyag szarokat...ha már koplalsz.Ha meg léböjt akkor meg víz,tea,alacsony kcal tartalmú zöldségleves,vagy csak leveskocka 1 liter vízben.
2010. júl. 7. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!