Ha koplalok de ilyen shake-eket iszok ami tele van mindenféle tápanyaggal akkor lefogyhatok jojo effektus nélkül?
Ne tedd, nem fog összejönni. Először is, nem mindegy, milyen shake-et veszel, mert a legtöbb italpor tele van mindenféle szeméttel.
Ami 100%-ig megbízható és jó, az a Multaben Figur (személyes tapasztalat). De! Ne koplalj és ne csak ilyeneket igyál, mert azzal semmire sem mész.
Ha fogyni akarsz, ne fogyókúrázz és koplalj, ez csak úgy tud működni, ha életmódot váltasz. Nem könnyű, de megéri, hidd el.
Kezdd el pl. a Norbi Update-et, tudom, nevetségesnek tűnik, de nem nehéz betartani, nem kell lemondanod semmiről, teljesen veszélytelen, egészséges és csak oda kell figyelned, hogy mit mikor eszel. Emellett persze kezdj el mozogni, mert mozgás nélkül nincs fogyás! Illetve van, de az rövidtávú, és nem szép.
Az italporra visszatérve, szerintem úgy ésszerű használni, hogy pl. a vacsit kiváltod vele, és már az is nagyon sokat számít.
12:21.. látom neked még nem esett le hogy "bunkóság" nélkül nem lehet hatni az eszetlenségekkel próbálkozókra! én a legnagyobb jószándékkal voltam tapló az előbb.. hidd el, meggyőzőbb ha lenéző hangnemet ütsz meg ilyenkor, mintsem "jaaj nem így kéne, segítek én neked.." az a szánalmas hogy még nem jöttél rá.
(ez a segítséget kérőkre nem vonatkozik.. ott a normális hangnem bőven jó)
Köszönöm a válaszokat! Én a T.diétát próbáltam (sajnos nem lehet kiírni a nevét. Minden dobozra az van ráírva hogy kérdezze Laurát) és pénteken kezdtem két hétig kell csinálni és lehet zöldséglevest enni. Én nem éhezek az első 1-2 nap nehéz volt de amikor napi 2x iszom telítettséget érzek mert minden tápanyag megvan benne. Szóval olyan mintha normálisan étkeznék. Képes vagyok változtatni és egyre többet mozgok és tudom hogy le fogok fogyni csak tanácsot szerettem volna kérni mert sokszor hallottam hogy az ilyen italok után jön a jojo.
Nálam nem használ a bunkóság, de végülis köszönöm a válaszod:)
Ha visszatérsz a régi életmódodhoz, akkor visszahízol
ha nem, akkor nem fogsz
Ha lefogytál, akkor sportolj sokat, akkor nem fogsz visszahízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!