Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha koplalok de ilyen shake-eke...

Ha koplalok de ilyen shake-eket iszok ami tele van mindenféle tápanyaggal akkor lefogyhatok jojo effektus nélkül?

Figyelt kérdés
(persze nem térnék vissza az eddigi étrendemhez)
2010. júl. 5. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Biztos mindenkinek más erről a véleménye én személyes tapasztalat alapján mondom,h ha diétázol de rendesen,akkor 1 kis shake nem árt meg én is bűnöztem időnként, de én kis csokival még is fogytam.De nem napi 5 pohárral igyál,hanem ritkán egyet-egyet.Naponta fogyasztod?
2010. júl. 5. 12:01
 2/13 anonim ***** válasza:
ne igyál turmixokat... egyik rokonom is így próbálta, naponta hányt, mert annyi színezék, tartósítószer, ízfokozó, stb... van az ilyenekben, hogy a test a tápanyagokat nem képes felvenni. Egyél inkább rendesen, napi 3-4 alkalommal, főleg gabonaféléket, attól hízni nem fogsz. Egyél még sok gyümölcsöt, és grapefruit-ot, az ugyanis zsírégető és TERMÉSZETES! ebédre salátát ajánlok, egy kis adag hússal, zsír nélkül. Gabonapelyhet reggelire, zsírmentes tejjel. ÉS ezen felül nagyon fontos a mozgás, különben évekig koplalhatsz, fogyni nem fogsz. Reggelente egy kis futás, délután pedig valami kardio-edzés, vagy torna megfelelő lehet. De szerintem kérd ki egy diabetikus véleményét.
2010. júl. 5. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
ő nem a csokis shake-re gondolt, hanem a táplálék-kiegészítős turmix-shakere, amit a testépítők is nagy szeretettel fogyasztanak, de ez egészségtelen és önmagadat teszed tönkre.
2010. júl. 5. 12:03
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
feleslegesen próbálkozotok.. aki hülye haljon meg.. szenvedjééééél! ;) úgyse fogod bírni hogy ne térj vissza.
2010. júl. 5. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
inkább te szenvedj... szánalmas hogy ennyi jóérzés nincs az emberekben. Miért, te csecsemőként életben maradtál volna az anyád nélkül? Nem hiszem. Akkor te is hülye voltál. Mondta volna az anyád hogy "hé, nekem nem kellesz, túl hülye vagy, szenvedjéééél!" Kicsit képzeld magad az emberek helyébe... szánalom....
2010. júl. 5. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Ne tedd, nem fog összejönni. Először is, nem mindegy, milyen shake-et veszel, mert a legtöbb italpor tele van mindenféle szeméttel.

Ami 100%-ig megbízható és jó, az a Multaben Figur (személyes tapasztalat). De! Ne koplalj és ne csak ilyeneket igyál, mert azzal semmire sem mész.

Ha fogyni akarsz, ne fogyókúrázz és koplalj, ez csak úgy tud működni, ha életmódot váltasz. Nem könnyű, de megéri, hidd el.

Kezdd el pl. a Norbi Update-et, tudom, nevetségesnek tűnik, de nem nehéz betartani, nem kell lemondanod semmiről, teljesen veszélytelen, egészséges és csak oda kell figyelned, hogy mit mikor eszel. Emellett persze kezdj el mozogni, mert mozgás nélkül nincs fogyás! Illetve van, de az rövidtávú, és nem szép.

Az italporra visszatérve, szerintem úgy ésszerű használni, hogy pl. a vacsit kiváltod vele, és már az is nagyon sokat számít.

2010. júl. 5. 12:25
 7/13 anonim ***** válasza:
inkább táplálkozz egészségesen, sportolj, uzsonnára megihatsz egy fehérje turmixot (kell a fehérje, plusz oltja az édesség iránti vágyad is), de csak megbízható forrásból származót! Menj be táplálék kiegészítő boltba vagy konditerembe, és kérd az előadó segítségét.
2010. júl. 5. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:

12:21.. látom neked még nem esett le hogy "bunkóság" nélkül nem lehet hatni az eszetlenségekkel próbálkozókra! én a legnagyobb jószándékkal voltam tapló az előbb.. hidd el, meggyőzőbb ha lenéző hangnemet ütsz meg ilyenkor, mintsem "jaaj nem így kéne, segítek én neked.." az a szánalmas hogy még nem jöttél rá.

(ez a segítséget kérőkre nem vonatkozik.. ott a normális hangnem bőven jó)

2010. júl. 5. 15:10
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én a T.diétát próbáltam (sajnos nem lehet kiírni a nevét. Minden dobozra az van ráírva hogy kérdezze Laurát) és pénteken kezdtem két hétig kell csinálni és lehet zöldséglevest enni. Én nem éhezek az első 1-2 nap nehéz volt de amikor napi 2x iszom telítettséget érzek mert minden tápanyag megvan benne. Szóval olyan mintha normálisan étkeznék. Képes vagyok változtatni és egyre többet mozgok és tudom hogy le fogok fogyni csak tanácsot szerettem volna kérni mert sokszor hallottam hogy az ilyen italok után jön a jojo.

Nálam nem használ a bunkóság, de végülis köszönöm a válaszod:)

2010. júl. 5. 22:33
 10/13 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Ha visszatérsz a régi életmódodhoz, akkor visszahízol

ha nem, akkor nem fogsz

Ha lefogytál, akkor sportolj sokat, akkor nem fogsz visszahízni.

2010. júl. 5. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!