Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják itt, hogy...

Miért mondják itt, hogy nagyon vékony vagyok, amikor valóságban nagyobb hájrétegek vannak rajtam? 25N

Figyelt kérdés

kb 173cm magas vagyok emellé 56-57kg.Ez BMI 19 ergo normál. A testemen rengeteg háj van,ha leülök fodrozódik a háj,a combomon be lehet csípni egy 5 cm vastag hájréteget. A karomon is van.

Emellé az izomzatom elég gyenge,hiszen ülő munkát végzek,tanulok,magam látom el,örülök ha élek és néha le tudom tenni a seggem az ágyre. Nincs semmi időm mozogni azon kívül,hogy futok a villamos után ,lehetőségem sincs kondizni pedig még meg is oldanám éjjel de olyan drága itt a belvárosban..,az albérletben a szobám oylan kicsi hogy alkalmatlan bármilyen sportra maximum az egy helyben végezhető dolgokra.

A kérdés az,hogy gyakorin ezt a súlyt látva mindenki elhord mindenféle anorexiásnak,holott még vékony se vagyok ,inkább átlagos sok hájjal. AMikor másnak ezt írom,hogy 170 cm 60 x kilóval már biztos van feleslege mindenki leordít,hogy mit képzelek..

2019. ápr. 12. 09:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A derékbőséged alapján elég karcsú vagy.

Bocsi a bonyolult leírásért :) Csak azt próbáltam elmagyarázni, hogy ha megfeszítesz egy adott izmot, és úgy fogod össze fölötte a bőrt, akkor reálisabb az eredmény (másképpen az izmot is hozzáfogod). A combod belső részén is így kellene megnézni - ha a hátsó combizmot feszíted, a belső részen az izom nem feszül meg teljesen.

A sporttal kapcsolatban pedig annyi, hogy az se baj, ha a sikeres államvizsga után kezdesz el többet foglalkozni magaddal. Addig elég az is, ha naponta egyszer 5-10 perc alatt átmozgatod magad, ha ennyit rá tudsz szánni.

2019. ápr. 12. 13:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#10: A kérdező nem férfi, nőknél 18,5 feletti BMI már normális, gondolom, az eltérő fizikai adottságok miatt.
2019. ápr. 12. 13:05
 13/23 A kérdező kommentje:
10 kicsit több ésszel kérlek ... nem férfi vagyok,hanem nő, és 173 cm ... nem mindegy,hogy 190 cm magas férfi vagy 173 nő,... jaj te
2019. ápr. 12. 13:11
 14/23 anonim ***** válasza:

Gondolom, vékony csontozatú vagy, gyenge izomzat és a többi, ami rajtad van, az valóban zsírtartalék.

Ha nincs időd mozgással leépíteni a felesleget, tehát a testfelépítésedet átlakítani hájból izommá, akkor viszont az étkezéseden kell változtatni, talán az könnyebben kivitelezhető.Fehérjét és rostokat kell fogyasztanod, és sokat inni.Nem tudod máshogy kompenzálni.Esetleg dietetikussal, személyi edzővel készíttethetnél egy étkezési tervet, tudnának hasznos, személyre szabott tanácsokat adni! És az csak egyszeri pénzkiadás.

2019. ápr. 12. 13:47
 15/23 A kérdező kommentje:
Vastag csontozatú vagyok amúgy.
2019. ápr. 12. 14:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
19-es BMI a normál és a sovány határán van. A megadott adatok (magasság, testsúly, nem, kor) alapján ránézésre is határeset vagy a sovány és a normál között. Ha hájasnak érzed magad, akkor testképzavarod van. Ráadásul még kifogásokat is gyártasz. Drága a kondizás? Kicsi az albérlet? A város nagy, és ingyen lehet benne pl. futni. Ha futsz a villamos után, és az mégis ott hagy, akkor menj gyalog, vagy biciklizz! Máris megvan a mozgás. Mivel nem mozogsz, nincs jó feszes, egészséges izomzatod, ezért hiszed azt, hogy háj van rajtad. Az ülőmunka és tanulás mind szellemi tevékenység, ha ezek mellett mozognál rendesen, akkor javulna az állóképességed, kipihentebb lennél és még az alakod is formálódna.
2019. ápr. 12. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
A vékonyság meg a zsírosság az két külön dolog. Lehet valaki 50 kilósan is löttyedt és hájas, már bocsánat. Ilyenkor szokták elkövetni azt a hibát, hogy mozgás helyett 45 kilósra sorvasztják magukat koplalással, aztán csodálkoznak, hogy ugyanúgy lötyög a csontjaikon a narancsbőr.
2019. ápr. 12. 15:48
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

Egyébként még a magánzárkában ülők is meg tudják oldani az edzést.

Te semmi mást nem csinálsz, csak panaszkodsz és kifogásokat keresel és mentegetőzöl, hogy miért vagy zsíros és miért nem tudsz mozogni.

Hát akkor így jártál, akkor tessék elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, ha nem akarsz tenni magadért. Mondd meg nyugodtan az ismerőseidnek is, hogy te ilyen vagy és így szereted magad, ennyi.

Egyébként 170 cm 60 kilóval egyáltalán nem biztos, hogy valakinek feleslege van, inkább az a valószínű, hogy veled ellentétben sportol néha, és van kifejlett izomzata. Ami ugye jóval nehezebb, mint a zsír, ami pl. rajtad van.

2019. ápr. 12. 15:51
 19/23 A kérdező kommentje:

jajaja gondolom,írkálnak itt a különösen rossz testű emberek,hogy magmra vessek meg ilyen olyan löttyedt vagyok. Már bocs,de hol írtam,hogy löttyedt lennék? Egyáltalán nem vagyok löttyedt,ja az igaz,hogy nem oylan a testem,mint egy olimpikonnak,na de nem is oylan mint a zacskós tej..Hogy lenne már?

Lefogadom az itt író emberek 95%-nak rosszabb teste van ,mint nekem.. Az,hogy van rajtam mondjuk 5cm háj,nem hiszem feljogosít titeket elmondani minden debella,hájas,skinny fat csajnak...Már bocsi,hogy nem tökéletes a testem nulla zsírral. Igen nekem nem tetszik teljesen a testem,másoknak meg igen tetszik. Nem is írtam,hogy élőben bárki kiritzálná. Én kritizálom saját magamat, és meghökkenek,hogy mindenki szerint a neten ez már anorexia meg vékony stb, mások sokkal nagyobb súly mellett szintén anorexiásak szerintetek.

És azt is bírom,hogy mindig azt feltételezitek,hogy a 70kg-os csaj tuti full izom és tuti formás meg szép,véletelnül sem tiszta háj...míg én 56kg mellett 100%,hogy olyan löttyedt vagyok,hogy nagyanád is nevetne.Hagyjuk már..

2019. ápr. 12. 16:47
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

Te miről beszélsz? Ki nevezett téged hájasnak?

Idézem: "A testemen rengeteg háj van,ha leülök fodrozódik a háj,a combomon be lehet csípni egy 5 cm vastag hájréteget. A karomon is van."

Ezt te írtad, kedves kérdező. Úgy látom, nem a testeddel, hanem az agyaddal vannak itt a legnagyobb gondok.

2019. ápr. 12. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!