Vékony vagyok, de a hasam nagyobb. mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat sportolok(úszás, műkorcsolya, futok, járok konditerembe) és nagyon sokat is eszem. Naponta olyan 8* étkezem. A másik meg vékony vagyok, és lényegében csupa izom, mégis a hasam nagy. Lehet hogy nem zsírfelesleg, de akkor is nagy, és engem zavar. Mit csináljak, hogy lapos legyen?2015. máj. 15. 18:55
1/5 anonim válasza:
Ha nem zsír, és a sporttól elég izmos a hasad, akkor nem nagyon tudsz tenni ellene semmit.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs belsőszervi elváltozásod, cisztád, akkor anatómiailag vagy olyan. Nekem is olyan a hasizmom, hogy a közepe kiáll, a két széle pedig behúzódik.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, inkább olyan mintha nagy lenne a gyomrom. A hasam nem olyan izmos, hogy attol lenne olyan nagy...
2015. máj. 15. 20:08
4/5 anonim válasza:
Ahogy mondják, ez valóban anatómia, nem nagyon tudsz tenni ellene. Legalábbis nem többet, mint amit már eddig is csinálsz a sporttal.
Az persze más kérdés, hogy eleve genetikailag vagy ilyen, vagy mert olyan sokat eszel és kitágult a gyomrod. Te tudod, hogy régebben milyen volt a hasad - ha arányaiban mindig is nagyobb akkor nincs mit tenni, ha nem akkor próbálj meg kicsit kevesebbet enni (de nyilván semmiképp se úgy, hogy éhezz tőle), akkor egy idő után visszaállhat.
5/5 A kérdező kommentje:
hat ha behuzom a hasam meg akkoris van egy kis doc a kozepen, szerintem ott vam egy kis felesleg+ akkor szerintem a gyomrom is nagy, mert eddig vacsira 2 nagy szelet kenyeret benyomtam mindig.
2015. máj. 16. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!