Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta csak 1szer eszek...

Ilona35 kérdése:

Ha naponta csak 1szer eszek és tornázok. Mennyi idő míg beindult a fogyás?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 09:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is napi 1x szoktam enni,néha 2x, de nekem abban az egy étekézsben kb 1400 kalória van benne,ha nem több. Másdojára ,ha megéheznék,akkor max 500 kalória. Én nem fogyózni akarok,csak nincs időm többször enni.

Régen kb 7 éve mikor fitneszeztem nagyon komolyan még én is a napi 5-6 étkezést toltam,de évek után bele lehet bolondulni,hogy mindig előre dobozol,főz,mosogat,figyel az időre,folyton enni...szerintem ezért alakult ki nálam a napi 1x sokat ,időt spórolok,a szervezetem csa kegyszer sokkolom az evéssel.

Sok kutatás kering és vita,hogy melyik a jobb foylton enni vagy nem enni? Én azt elmondhatom így is extrém ggyorsa az anyagcserém és tesóm ezzel a módszerrel fogyott anno 30kg-ot amit azóta is tart.

Arra figyelj,hogy legalább 1000 kalóriát vigyél be és inkább délutánra időzitsd.JA és lehet fogyni.

2019. ápr. 11. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
5-6 étkezés eleve minek??? Ha jól van összerakva az étrend, annàl többet nem is igényel az ember. ( nekem legalàbbis bevàlik.) Annyira meg fontos az egészségem, hogy erre időt szakítsak.
2019. ápr. 11. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
* lemaradt, 3 étkezésnél többet nem igényel az ember, ha jól van összerakva az étrend.
2019. ápr. 11. 13:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem a koplalás a kényeg, hanem az hogy a kevés evés (kevesebb, mint szükséges) fenntartható legyen, azaz ne érezd magad rosszul, ne várd a végét, tudd, hogy így fogsz tudni az életed végéig létezni. Ha ezt be tudod lőni úgy, hogy közben fogysz is, akkor jól csinálod. MIndig felhívom a figyelmet a lassú evés fontosságára. Az egyedül hatékony fogyókúra a gyomorgyűrű, ami limitálja az egyszerre bevihető kaja mennyiségét és nem lehet vele zabálni sem. Ha képes vagy gyomorgyűrű nélkül ugyanezt a hatást elérni, akkor nyert ügyed van. Szánk az étkezésre több időt, egyél finomakat és élvezd az ételek izét. LAssan egyél, izlelgesd, amit eszel. Ha gyorsan eszel nem fogsz tudni fogyni.
2019. ápr. 11. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!