Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van rajtam 5-6kg felesleg,...

Van rajtam 5-6kg felesleg, hogyan tudnám leadni? Nem gondolok nagy dolgokra pl mit szabad enni? Milyen mozgás gyakorlatok jók ilyenkor? Ha 2-3 liter vizet megiszok naponta az menyit segít?

Figyelt kérdés
(középiskolába járok ami az étkezést nagyban befolyásolja, kérlek vegyétek a válasz adásnál figyelembe)

2019. jan. 1. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmi különleges, csak számold a kalóriákat (és a makrókat).
2019. jan. 1. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy hogyan veszed észre ezt az 5-6 kilót, vagy hogy mi olyan fontos benne
2019. jan. 1. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindent szabad enni.

A kalória többlet hizlal, ellentétje fogyaszt.

Ilyen egyszerű

2019. jan. 1. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A legbiztosabb a kalóriaszámlálás, de ha ez nem lehetséges, akkor azt vedd figyelembe, hogy ami eltelít és jólakottságérzetet ad, az a rost és a fehérje. Szénhidrátot is kell enni, de elsősorban "jó" szénhidrátokat, és inkább a nap első felében. Ami nekem nagyon segített, mert nem igazán bírom az éhezést, meg az is zavar, ha a suliban korog a gyomrom az az, hogy kicsit éhesen feküdtem le aludni. Tudom, ez sem annyira jó, de meg lehet szokni, és persze nem farkaséhesen, csak vacsora után legyen egy olyan érzeted, hogy de jót tudtam volna még enni! A másik, hogy valamilyen szinten a mozgást is növelni kell. Ha nem vagy nagy sportember, akkor próbálj többet gyalogolni, előbb leszállni a buszról, lépcsőt használni a lift helyett, ilyesmi.
2019. jan. 1. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:

épp most olvastam a mindmegettén a citrom-diétát. 1. nap 1 citrom leve reggel, 2.nap 2x1 citrom leve, 3. nap 3x1 citrom leve és így tovább talán 3x3 citromig.

De én nem bírnék annyi citromot enni, az biztos. Annyi C vitamin biztos már meg is hajtja az embert, nem tudom.

2019. jan. 8. 06:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség, amit az ötös válaszoló írt!
2019. jan. 8. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!