Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem túl gyors?...

Szerintetek ez nem túl gyors? 17L/176cm

Figyelt kérdés
Többször eszek naponta kisebb adagokat de nem éheztetem magam. Megiszok naponta 3l vizet és 6 után már nem eszek. Múlthet pénteken amikor elkezdtem 85 voltam most ráálltam a mérlegre már csak 80. Nem túl gyors ez?
2019. ápr. 7. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
En is ugyanigy voltam vele. Elso heten 4 kg ment le, valoszinuleg a megkotott víz volt. Azota hetente 0,5-0,7 kg-ot fogyok
2019. ápr. 7. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nagy része csak víz amit a sok szénhidràt köt meg a szervezetben. Testzsírból sokkal nehezebben, lassabban fog lemenni, heti fél kiló kb, nagy túlsúlynál 1 is akàr.
2019. ápr. 7. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elején még talán nem. Még nagyon fiatal vagy, ilyenkor még könnyen mennek le a kilók, ha valaki elkezdi.

Azért ha minden héten ilyen ütemben fogynál, akkor keress fel egy orvost.

2019. ápr. 7. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Még nem vagy felnőtt, szóval bármi változhat. Viszont ez túlsúly, ha jobban megnézzük, nem vészes, de túlsúly. De nem eget rengető. Egyél több zöldséget és gyümölcsöt, fuss egy kicsit, vagy legalább sétálj vagy 2 kilométert minden nap. Csodákra képes.
2019. ápr. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!