Nagyon gyors fogyáshoz tippek?
Első két válaszolóra ne hallgass, akkora baromságokat írtak.
Holnaptól ne egyél szénhidrátot a mérlegelésig,max napi 20 grammot. Pl.egy napi menüd így nézzen ki:
R.: 3 tojás kevés zsíron megsütve, ha kávézol, csak feketén idd
E.: Bármilyen hús megsütve (panír nélkül), plusz kevés ch szegény zöldség
V.: Olajos hal vagy tonhalkonzerv
Nasi: egy marék mogyoró/dió/mandula
A sót minimalizáld, amennyire lehet, igyál sok folyadékot, viszont a mérlegelés előtt 24 órával már csak akkor, ha nagyon szomjas vagy, akkor is keveset. Mellette kardiózz. Esetleg elmehetsz szaunázni, de szerintem így is simán lemegy addig 3 ķg a testsúlyodból. (Ami ugye visszatartott víz + a kiürült glikogénraktárak)
3-as.
Ezzel a diétával nem fog lemenni három kiló ilyen kedvés idő alatt, el kéne gondolkozni, hogy ki ír hülyeséget. Az első kettő megoldással is csak talán lehet leadni.
Na. Szaunaztam minden második nap, nem sokat 15-30 percet. Kardióztam minden nap, szénhidrátot lecsökkentettem amennyire lehetett. Cukor tabu volt illetve utolsó nap a víz is nagyon kevés viszont a többi nap rengeteg folyadékot ittam.
Tojást és halat ettem brokkolival de csak nagyon kis adagokat. És 3.4 kg ment le. És a súlycsoport is sokerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!