Norbi update módszerről mi a véleményetek? Tapasztalatok egyéb tippek a fogyáshoz? (20 kg mínusz kellene) sportból mit ajánlotok?
szia! sztem elég jó, és elég könnyű is betartani!én picit alakítottam a saját életvitelemhez, néha "bűnöztem"!még így is hatásos volt!
Sportból? futás az mindenképp, bicajozás! én Norbira ugrálok, egy fél órás zsírégető tornáját csinálom, és nagyon szuper! fél órát ugrálok úgy, h tök egyszerű gyakorlatokat csinálom, mégis teljesen átmozgat, és megizzaszt!
sok sikert! és még több kitartást, mert azt hiszem abból kell a legtöbb!
Szia!
Az Update-tel 16 kilót fogytam! Ennyi feleslegem volt. Könnyű volt, nem éheztem, azóta is tartom a kódok szerinti kajaválogatásos módszert, nagyon könnyű, mindenhol betartható.
Én egy szelet müzlit sem vettem Norbitól, a módszer nem tartalmazza azt, hogy azokat meg kell venni! Abszolút kikerülhetők! A módszer a hétköznapi kajákra van kidolgozva! Akinek meg van kedve és pénze, az megfejelheti a norbis kajákkal!
De anélkül is megy, és nagyon jó, nekem az életminőségemet változtatta meg!
1-2 kódú kajákat ettem, a 3-ast nagyon ritkán. De azért olyanból is hetente :)
Emellett aerobicoztam Norbi DVD-kre.
A táblázatot mgtalálod a www.norbi.hu oldalon, le is tudod tölteni.
A DVD-k attól függenek, hogy milyen edzettségi szinten vagy. A Duci tréning sorozat az alapoktól kezd, nekem a legjobban a 4. tetszett, az nagyon hatásos, illetve a két kickbox dvd-je is nagyon jó, különösen a sárga-fekete dizájnos, az első rész :)
Ezek kemények, ha enyhébb kell, mert még nem tudsz megállás nélkül pörögni negyven perceket, akkor a Duci tréning elejével kezdd (nem feltétel a duciság, a lényeg, hogy fokozatosan szoktat hozzá a tornával járó terheléshez).
Úgyis egyre emelned kell a szintet majd, érezni fogod, ha már nem hatásos egy-egy torna, akkor emelsz. Én 3 DVD-vel csináltam végig a 16 kiló leadását. Anyagilag is túlélhető.
Mikor untam a hülye szöveget, akkor a saját magnómba tettem valami zenét, a tv-t lenémítottam, és úgy nyomtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!