Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan folytassam?

Hogyan folytassam?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja kezdtem neki az életmódváltásnak. Fogytam is 15 kg-t, de péntek óta teljesen elvesztettem a kontrollt. Semmi motivációm, egész nap csak eszek. Szeretném ezt visszafordítani, még azelőtt, hogy visszahíznék és kezdhetném elölről az egészet. De hogyan, ha elfogyott az akaraterőm?
2019. márc. 10. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem az fogyott el, hanem kiürültek a tartalékaid. Elég lett volna 6-9 kgt fogyni ennyi idő alatt.

Valószínűleg koplaltál még ha nem is tudod és most ez megbosszulja magát.

Meg kell érteni és el kell fogadni, hogy a gyors fogyás nem jó.

Számold a kalóriát és folytasd. Elég havi 2-3kg fogyás, így állítsd be a kereted.

2019. márc. 10. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nehéz, de ne add fel, mert csak bánni fogod ha visszahizol, viszont ha tovább sikerül fogynod akkor további sikerélményed lesz és büszke leszel magadra, szóval ne add fel!!! Esetleg tarthatsz szünetet a koplalás alól, de csak annyi kalóriát vigyél be amitől nem hizol.
2019. márc. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!