Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől vagyok ennyire rosszul?

Mitől vagyok ennyire rosszul?

Figyelt kérdés
Egy ideje fogyozom és figyelek rá hogy mit és mennyit eszek, és eddig jól is ment. Viszont most nagyon rosszul lettem, egész nap nem ettem semmit mert nem éreztem éhségét. De most meg kellett ennem egy teljes kiőrlésű kakaós csigát mert anyám nem hagyott békén hogy egyek valamit. Most nagyon szedulok, hányingerem van, úgy érzem el fogok ajulni és össze vissza dobog a szivem. Mitől van ez?
2019. márc. 8. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet front, benyaltál valami bacit, PMS stb. Ha nem éhezteted magad nem hiszem hogy ez a fogyókúra miatt lenne. Vegyél be B vitamint a hányingerre, rágcsálj el egy kevés kekszet, mert tényleg csak rosszabbul leszel ha nem is eszel aztán pihend ki magad. Ha holnap se vagy jobban menj be az ügyeletre, de tippre semmi súlyos, akár fáradtság is okozhat ilyet.
2019. márc. 8. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet vírus is, nálunk is kb. így kezdődött.
2019. márc. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!