Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nagyon rosszul érzem...

Nagyon nagyon rosszul érzem magam! Kórházban kezelnek anorexiával (? )

Figyelt kérdés
De én nagyon kövérnek érzem magam a többi anorexiás lányhoz képest aki itt van én 153cm 36kg és pl van egy lány (aki közel se a legvékonyabb külsőleg) és 170 cm 40kg egész nap ezen szorongok mert én hajlandó lennék hízásra csak olyan rossz hogy itt én vagyok a legdagatabb!Olyan jelentéktelennek érzem így magam!Erre pedig rátesz egy lapáttal hogy pl tegnap alig ettem 700kcal mégis gyarapodott 20dekát a súlyom és félek hogyha egyszer nem tudok csalni(mert nyílván nem 700kcalnyi kaját adnak nap mint nap) akkor meg mennyit fogok hízni!Igazából ezt csak most így kiírtam és szívesen meghalgatom a véleményeteket ha van erről a dologról vagy nem tudom(akár olyanok is jöhetnek hogy tényleg dagadt vagy ...legalább tisztán látok és bele tudok törődni a dologba)
2018. nov. 21. 21:55
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
86%

Ja, nagyon dagadt vagy a 36 kilóddal, mit ne mondjak.

Amúgy miért olyan fontos, hogy sovány legyél, mi hasznod belőle? Mert boldoggá láthatóan nem tesz.

2018. nov. 21. 22:17
 2/33 anonim ***** válasza:
92%
Mitől érzed rosszul magad?
2018. nov. 21. 22:36
 3/33 anonim ***** válasza:
81%
Te aztán tényleg dagi vagy😀
2018. nov. 21. 22:42
 4/33 anonim ***** válasza:
95%

Ha igy folytatod nemsokara meg fogsz halni tudom ez szemetsegnek hangzik de haho ez a valosag.

Az lenne az igazan szemet dolog ha valaki hamis remenyt adna neked....

2018. nov. 21. 22:46
 5/33 anonim ***** válasza:
75%

Hát sok sikert és kitartást. Nézd inkább úgy, hogy te nem vagy olyan szinten életveszélyes helyzetben mint az a másik lány :)

Nézz körül egy kicsit instán vagy bárhol máshol női fitness modelleket keresve. Gondolj bele, hogy ők is "kövérebbek" és mégis milyen jól néznek ki.

2018. nov. 21. 23:01
 6/33 anonim ***** válasza:
76%
Látom a többiekben semmi empátia sincs... Emberek, nem véletlenül mentális betegség az anorexia. Nem véletlen nem tudja a kérdező egy csettintésre belátni, hogy valóban milyen sovány.
2018. nov. 21. 23:03
 7/33 anonim ***** válasza:
59%

Utolso

Empatia most akkor azt kene mondani hogy nem semmi gond sincs azzal hogy 36 kilo vagy ez tok normalis es az is normalis hogy a tobbi anorekszias kozott dagattnak erzi magat

Ez nem empatia ez a nagy szemetseg amikor hamis remenyeked adsz valakinek. Ez olyan mintha valakinek levagna a villamos a labait aztan azt mondanad neki hogy lehetsz te meg a leggyorsabb sprinter igen ez nagyon enpatikusnak tunik de ezzel csak kiszursz vele hosszu tavon.

2018. nov. 21. 23:09
 8/33 anonim válasza:
95%
Én szintén 153 centi vagyok és 48 kg volt a régi súlyom, az a normális egyébként ehhez a magassághoz, de az utóbbi években meghíztam, 65 kg vagyok és nem tudom, hogy ez is közrejátszik-e, de ez életem legjobb, legboldogabb, legizgalmasabb szakasza :)
2018. nov. 21. 23:11
 9/33 anonim ***** válasza:
94%

#7: Nem, amit te írsz, az nem empátia. Mióta empátia, hogy támogatunk valakit a testképzavarában és elnézzük, hogy a halálba rohan? De megértjük, hogy neki most nehéz. Kívülről annyira jól láthatjuk, hogy mi a helyes, de neki ez más... Én empatikus vagyok, de annyira immunis az anorexiára, hogy képtelen vagyok felfogni az ilyen emberek gondolkodását, mindössze tudom, hogy nehéz nekik és szakértő segítségre szorulnak. Amit itt nyilván nem kapnak meg.

Kérdező, mégis mit mondjak e téren normális emberként? Beteg vagy és nagyon szerencsétlen dolog, hogy kalóriát számolsz és ezen agyalsz. Legalább feltételesen tudd, hogy ez nem jó neked, remélhetőleg kapsz megfelelő segítséget. A te számaid még nem annyira siralmasak, innen még bizonyára van kiút, bár ha érzékenyebb fajta vagy, akkor már most is kiemelkedően tragikus a helyzet. Reméljük a legjobbakat...

Nem tuti, hogy jó, hogy anorexiásokat náluk vékonyabbakkal zárnak össze, bár lehet, hogy nekik szinte mindegy, hisz másokat általában teljesen máshogy látnak, mint magukat.

Sajna én teljesen tehetetlen vagyok eme esetben, de véleményt kértél. Szerintem az ember ennél jobban becsülje meg a testét és az egészségét.

2018. nov. 21. 23:22
 10/33 anonim ***** válasza:
6%
jaj istenem.. tudod mit, tényleg dagadt vagy. fogyjál még inkább, hátha elfogysz. ennyi fogyatékost..
2018. nov. 21. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!