Nagyon nagyon rosszul érzem magam! Kórházban kezelnek
anorexiával (? )
Figyelt kérdés
De én nagyon kövérnek érzem magam a többi anorexiás lányhoz képest aki itt van én 153cm 36kg és pl van egy lány (aki közel se a legvékonyabb külsőleg) és 170 cm 40kg egész nap ezen szorongok mert én hajlandó lennék hízásra csak olyan rossz hogy itt én vagyok a legdagatabb!Olyan jelentéktelennek érzem így magam!Erre pedig rátesz egy lapáttal hogy pl tegnap alig ettem 700kcal mégis gyarapodott 20dekát a súlyom és félek hogyha egyszer nem tudok csalni(mert nyílván nem 700kcalnyi kaját adnak nap mint nap) akkor meg mennyit fogok hízni!Igazából ezt csak most így kiírtam és szívesen meghalgatom a véleményeteket ha van erről a dologról vagy nem tudom(akár olyanok is jöhetnek hogy tényleg dagadt vagy ...legalább tisztán látok és bele tudok törődni a dologba)
na, jól van pufi, most már menj aludni, jó éjszakát!
2018. nov. 21. 23:55
12/33 anonim válasza:
legdagatabb, nyílván, meghalgatom...
Érdekes, hogy a súlyod zavar, miközben a helyesírásod egy buta, tanulatlan embert sejtet. Erre lennél inkább kihegyezve, hogy ne tartsanak egy ostoba nőcikének.
2018. nov. 22. 00:21
13/33 anonim válasza:
6/13nak (9/13) van igaza, ez egy mentális betegség. A kórházban csak a testi tünetekkel tudnak küzdeni, de láthatóan hiába, ha minden deka ellen tűzzel-vassal küzdesz. Testképzavarokkal foglalkozó szakembert keress fel, és tudd, hogy ez egy rendellenes működés most a fejedben, hiába nem értesz most ezzel egyet. Egyszerűen tényleg mást látsz a tükörben, másra koncentrálsz, mint amit valójában látnod kéne: egy egészségtelenül sovány embert. Többeknek az életébe került ez, te ne tartozz közéjük! Sok sikert és gyors felépülést kívánok.
2018. nov. 22. 01:33
14/33 anonim válasza:
Ja, akik meg itt undorítóskodnak, kívánom, hogy sose tapasztalják meg, milyen mentális betegséggel élni. Ellenben lépjenek minden reggel legóra!
2018. nov. 22. 01:35
15/33 anonim válasza:
Fura az itt lévők hozzáállása ehhez a betegséghez... Nyilván azt hiszi kövér, ez a betegség egy elég fontos tünete. Ha rákos lenne az kérdező akkor is elkezdenétek szidni? Kötve hiszem, pedig egyik betegségért sem lehet felelősségre vonni az elszenvedőjét.
2018. nov. 22. 07:11
16/33 anonim válasza:
"Testképzavarokkal foglalkozó szakembert keress fel,"
14-es gondolod, ez a kórházban nem nyilvánvaló és nincs folyamatban??
2018. nov. 22. 07:36
17/33 anonim válasza:
36 kiló? Rendesen énkép zavarod van. De csináld csak nyugodtan, egy hülyével kevesebb lesz.
2018. nov. 22. 08:06
18/33 anonim válasza:
Tudod mikor fogod rosszul érezni magad? Amikor az izmod annyira leépül a folyamatos koplalástól, hogy a szíved, ami (meglepetés!!!!) szintén izomból van, nem bírja tovább, és szívelégtelenséged lesz. Nem kapsz majd levegőt, kómába esel vagy rohamaid lesznek. Megéri?
Ezt ide linkelem, nézd meg, milyen "magas" az átlagéletkor. A legtöbb meghalt huszonévesen:
El kell döntened, hogy meghízni, vagy meghalni akarsz-e?
Mert innen csak ez a két lehetőséged van.
Mért jöhetnének olyanok hogy dagadt vagy? Betegesen nézel ki, a pasiknak/lányoknak visszataszító és ijesztő a csont és bőr kinézet. Ezen csak a plusz 10-15 kiló segíthet! Inkább fitness modellekre nézz fel, mintsem csontvázakra
2018. nov. 22. 10:37
20/33 anonim válasza:
Pszichiáter, pszichológus foglalkozik veled? Anélkül nem megy, ki kell deríteni az okokat és azokon változtatni. És ne csaljál, mert konkrétan meg fogsz halni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!