Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 kg-ot mennyi sportolással...

15 kg-ot mennyi sportolással fogyhatok szeptemberig?

Figyelt kérdés

Már egy éve stabilan diétázok (előtte fogyúkúráztam évekig).

Ezeket eszem: zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék (zab, abonett, rozskenyér, stb.), tejtermékek (túró, joghurt, kefir, tojás), hús (csirkemell, hal).

Nem akarok belekezdeni újabb fogyókúrába vagy diétás étrendbe, mert úgy látom, hogy nem használ már az se,ha koplalok. Naponta 5-6 alkalommal eszem kis adagokat, így a napi bevitelem 1200 kcal körülre jön ki.

Mennyit kellene sportolnom,hogy 15 kg-ot fogyjak szeptemberig?

2010. jún. 30. 21:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyjából 8 hónap alatt fogytam 25kg-ot. Először napi 40percet tornáztam dvd-re vagy magamtól és mellé bicikliztem,futópadon sétáltam legalább fél órát. Folyamatosan fogyókúrákat csináltam,meg 3 napos lénapokat, ha épp kedvem volt és bírtam. Az utolsó 10 kg két hónap alatt ment le tudatos saját diétával: csak zöldség, gyümölcs, joghurt és napi minimum 1,5-2 óra torna.
2010. júl. 1. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem valtoztatni kellene minmd az etrendeden mind a mozgason...ez igy mind szep es jo de a tested mar megszokta ezrt mondjuk szerintem azt amit este szoktal enni azt edd reggel este mondjuk levest egyel ...szoval valtoztass-... amozgas meg hat van sok mas sport pl. box...azt mondjak jo es szerintem a futas is jo....
2010. júl. 3. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!