Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kell ennem, h. szeptem...

Mennyit kell ennem, h. szeptemberig 80ról minimum 70 kilóra lemenjek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:25
 1/9 anonim válasza:
Hát nem sokat, vagyis többször egyél kevesebbet és ne egyél hizlaló kajákat, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, könnyű kajákat. És mellette nem árt a mozgás sem, pl menj el minden este futni mert ha csak annyit csinálsz h nem sokat eszel nem nagyon fogsz fogyni sem, csak ha mozogsz is mellette!
2011. júl. 31. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
az első válaszoló jót írt, de egy héten 0,5 vagy 1 kg körül van a normális zsírveszteség (értsd: nem vesztesz izomból). Augusztustól Szemptemberig egy normális szálkásító étrenddel és némi futással/biciklizéssel lemenne rólad 4-5 kg egy hónapban. Én 3 hónap alatt fogytam 8 kilogrammnyit és tartom a súlyom. (170 cm, 65 kg 15/f).
2011. júl. 31. 19:46
 3/9 anonim válasza:

Másfél hónapja szinte semmi hizlaló zsíros cukros kaját nem eszek mindennap tornázok, és 1 kg-ot nem fogytam!!! 164/68 18/L

Tehát én szerintem CSAK úgy tudsz lefogyni ha szinte nem is eszel, legalábbis nekem csak így sikerült régebben is!

2011. júl. 31. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

A második válaszadónál a pont!

Utolsó: pontosan mennyi az a "szinte semmi" cukros cucc?

És a gázos szénhidrátokkal mi a helyzet?

Lisztes cuccokat, kenyeret-pékárút, tésztát, panírozott, olajban sült dolgokat is teljesen kiiktattad? Vajat, margarint, rántást-habarást is? Nincs semmi üdítő, rostos gyümölcslé, túlzott esti gyümölcsfogyasztás se? Semmi cukor kávéba, teába, semmi napi szintű mézezés?

A mennyiségeket próbáltad összeszámolni kalóriában, megvan a deficit?

Ha a válaszod egy, vagy több kérdésre (legfőképp az utolsóra) "nem", akkor sanszos, hogy ott lesz a hiba.

Ha az összes válaszod teljesen őszintén igen, és a mennyiségek tényleg megbízhatóan ki lettek számolva a tápanyag/energiaszükségleted tükrében, akkor az orvossal konzultálj, mert valószínűleg valami betegség lesz a hunyó.

2011. júl. 31. 22:24
 5/9 anonim válasza:
65%
Naponta 4-5 alkalommal kell nagyon kis kalóriatartalmú ételeket fogyasztani! (Ez nagyon fontos, hogy koplalni tilos, mert a szervezeted raktároz és pont az ellenkező hatást éred el vele.) Szénhidrátszegény ételeket egyél, rengeteg zöldséget, minél kevésbé feldolgozott formában pl. nyersen elrágcsálhatsz egy egész karalábét, az kellemes édeskés (nem olyan, mint pl. az Abonett) és a "ropogóssága" is jót tesz a szervezetnek (ez nem vicc, kimutatták nagyokosok). Napi 1 óra intenzív mozgás pl. cardio. Este 6 után nem evés. Ezzel a módszerrel nem éhezel, mégis fogyni fogsz. - Sajnos nagy fogyókúra szakértő vagyok, ha ráállok a témára és betartom ezeket a szabályokat, nekem megvan a havi 8-10 kg mínusz, 3 hónap alatt nem egyszer dobtam már le 20-25 kg-ot, amit sajnos néhány év alatt visszaszedegetek (a normál étkezésre, több szénhidrátra, mozgáshiányos életre átállással)...
2011. aug. 3. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 1 hete csinálom azt, hogy felírom mindig, hogy mikor és mit eszek és a nap további részében ahhoz igazodom, tehát pl. ha nagyon megkívánom a csokit, simán eszek egy kicsit, viszont akkor azon a napon visszafogom magam és egy pici tányér ebédet eszek, meg sok-sok gyümölcsöt és zöldséget. 1 hete csinálom, de a hasamon már látszik az eredménye. Ehhez hozzáveszek most heti 1× lovaglást, plusz minden második nap tornázok. :)
2011. aug. 4. 10:52
 7/9 anonim válasza:

Érdekes ez a koplalásos dolog. én pl alig eszek. Még sosem híztam ergó raktározás!!! hova raktároz ha szinte nincs mit? kb. 12 éve nem hízom de nem is vagyok olyan alkat, hogy hízzam. Ha többet ennék is sem látszana meg sehol. max. tömegnövelővel... így nem töröm össze magam, hogy feleslegesen olyat egyek ami nem hasznosul. (így legalább még spórolsz is) bár így is akad ami nem hasznosul mert valami a WC-be is kerül miután az étel vagy italnak nevezett mára gyakorlatilag műanyag elfogyasztásra kerül.. Még az a csoda, hogy a szervezet ebből talál olyat ami hasznosítható számára.

Miért azt látom, hogy a minőségi áruk külföldön vannak itt meg a szenny, a műanyag??? Egyre több a beteg? Vajon miért? Amit megetetnek mert csak az kapható... De megnézném azt a gyártó tulajdonost ő vajon termékéből amit legyárt mit eszik, mikor csak elég egy zimbo felvágott összetételét megnézni kb. 10 db E jelű anyag van benne és még akad pár ami egyáltalán nem E kategória valami vegyi anyag... hol kell ilyen szemét a szervezetnek?? Jelzem, nem minden E jelű anyag probléma az összetételben... de valódi a termék nevét megillető anyag nem sok van. Emulgeálószer szer?? meg ilyenek.. minek bele?? Van is egy ilyen vicces video anyagom valahol ahol 2 májas összetételét hasonlítja össze..és bemutatja, hogy a stabilizátor összetevőtől milyen stabilan, rugalmasan visszapattan... meg valójában a májasnak csak 25%-a az ami valóban máj.. szóval 4x annyi más is meg kell enni, májast, hogy 100%-ot megegyél 4x annyi a húspép, bőrke..stb meg ilyenek minek bele??

És nincs a boltban olyan ami valóban csak azt tartalmazza amit kell!!!

Amúgy pedig havi szinten legyen 1 hét mindig mikor böjtölsz, és minden nap legyen méregtelenítő anyag bevitele, ami nem elég, hogy feláztatod a mérget, azt ki is kell hajtatni, hogy kiürüljön. Napi rendszerességgel! Szóval kell a méregtelenítéshez meg a vízhajtó is. Ha több folyadékot iszol kevésbé leszel éhes, mert teltség érzetet ad. Napi 3 litert igyál. Az étel fogyasztás közben lévő folyadék bevitel nem számít bele (pl a levesek folyadék menyisége, a rostos üdítők étkezés közben, vagy csupán a víz.. ha azt iszol..) Azt csupán az étel könnyebb felszívódása miatt iszod. Még a bőröd is simább, ha megfelelő a folyadék ellátásod.

Egyébként pedig aki nem ismerné még: AntalVali.com itt tedd fel a kérdést, ha valóban szakértői választ akarsz. Ugyanis ő Bionom hatóanyag elemző, fitoterapeuta és mesterkozmetikus. azt is megmondja, hogy érdemes lecserélni az eddig használt testápolószereidet emberbarátira mert könnyen elképzelhető hogy az is a ludas a túlsúlyban. Mellesleg sok hasznos téma olvasható ott.. az egészséges élet módjairól. Szinte már mindenre kiterjedően, csak meg kell találni az oldalon.

2011. aug. 4. 10:52
 8/9 krissz_93 válasza:
kevesebbet mint eddig :)
2011. aug. 4. 20:03
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi : ) ha vki még vmit leirna,akkor bátran,én várom : )
2011. aug. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!