Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 kg-ot mennyi sportolással...

15 kg-ot mennyi sportolással fogyhatok szeptemberig?

Figyelt kérdés

Már egy éve stabilan diétázok (előtte fogyúkúráztam évekig).

Ezeket eszem: zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék (zab, abonett, rozskenyér, stb.), tejtermékek (túró, joghurt, kefir, tojás), hús (csirkemell, hal).

Nem akarok belekezdeni újabb fogyókúrába vagy diétás étrendbe, mert úgy látom, hogy nem használ már az se,ha koplalok. Naponta 5-6 alkalommal eszem kis adagokat, így a napi bevitelem 1200 kcal körülre jön ki.

Mennyit kellene sportolnom,hogy 15 kg-ot fogyjak szeptemberig?

2010. jún. 30. 21:36
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg heti 6x futok vagy biciklizek 1-1,5 órát.
2010. jún. 30. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
mellékesen egy magasságot egy kort egy nemet vmint egy testsúlyt írnál, mert ha egy éve csinálod, akkor mért akarsz még fogyni 15kg-t, valamint 1200kcal az nagyon kevés...
2010. jún. 30. 22:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Mert még van feleslegem,azért szeretnék fogyni. 173cm/82kg/19év és lány vagyok.
2010. jún. 30. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Mennyit futsz, s milyen sebességgel, mekkora pulzussal?
2010. jún. 30. 22:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem oltásnak írom, de akkor jól el lehettél hízva, okait nem tudom, de máskor ne hagyd enniyre elfajulni. Minél kevesebb kalóriát viszel be, szervezeted annál jobban ráál, és egyre kevesebbet tudsz fogyni csak étkezéssel. Mindenképpen mozognod kellene, pl minden nap 30-40 perc futás séta vegyesen plusz ússzál is. Én fiú vagyok, szal én annak idején egy év alatt (mondjuk akkor még olyan 15 éves lehettem) fogytam gyúrással nagyon sokat. De mivel lány vagy ez esetedben nem igazán jöhet szóba...
2010. jún. 30. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:

ennyi sport mellett 1200 kcal lószar, egyél rendesen

[link]

és ne kg-ban, hanem centikben akarj fogyni ;)

2010. jún. 30. 22:24
 7/12 A kérdező kommentje:

22.19: Futópadon 8-10 km-t futok egy óra alatt 150-es pulzussal,de ez inkább kocogás vagy gyors séta, felváltva történik.

22.21: Ügyes vagy,te még sokra viheted a gyúrással:-)!!!!!!!!!!!!!!!

22.24: Köszi. A több kalóriát nem kívánom egyszerűen,és amúgy is könnyen meglátszik centiben is és a mérlegen is.

2010. jún. 30. 22:32
 8/12 A kérdező kommentje:
SZÓVAL?????
2010. jún. 30. 22:43
 9/12 A kérdező kommentje:

a 30-40 perc semmire se elég, de mgé az 1 óra is kevés

úszok,teniszezek,pilatesezek és aerobicozok is,de némelyiket rendszertelenül vagy inkább váltakozva

ami biztso,az a bici,futás

szerintetek hogyan kellene kombinálnom ezeket és napi 2-3 óra sport kellene esetleg egy ilyen eredmény eléréséhez??

egy konkrét terv kell nekem

2010. jún. 30. 22:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Eddig mennyit fogytál és mennyi időn belül?

Hogyan csináltad?

Leírnád részletesen, mert kb olyan adataim vannak, mint neked és fogynom kell sokat.

Leírnád, kérlek szépen. Megköszönném.

2010. júl. 1. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!