Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges ez? (lent)

Lehetséges ez? (lent)

Figyelt kérdés
4 évig karatéztam(9-13 éves koromig),de 3 éve abba hagytam már. Most Norbi Karate Fit edzését csináltam meg,és egyáltalán nem érzem,hogy bármimben is izomláz lenne,és még csak meg sem izzadtam. Végigcsináltam keményen,nem csaltam. Nekem ezek a mozdulatok már nem újjak, nagyjából tudom mindegyiknek a fortélyát,titkát. Ez az edzés fél órás, a rendes karate edzésem heti 2x2 órás volt. Létezik,hogy ez így 3 év után is kevés? 16,L (bocsi,ezt nem tudtam túl jól megfogalmazni)
2010. jún. 30. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
túl jó vagy, irány a női pankráció, jól lehet ám keresni:P
2010. jún. 30. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
azért profi nem vagyok és nem is voltam :D a női pankráció meg nekem nem jön be :D
2010. jún. 30. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Addig csináld, amíg el nem fáradsz..vagy csinálj utána mást, csak fáradj el, járj el futni, úszni, nem csak a Norbi Fit-es cuccot csinálhatod..:) Sok Sikert!
2010. jún. 30. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!