Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szilveszterig kb hány kg-t...

Szilveszterig kb hány kg-t tudnék leadni?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja járok heti 4-szer edzeni de a kajára nem figyeltem oda és nem nagyon látok változást magamon, de gondoltam hogy év végéig megemberelnem magam și szeretnek egy pár kilót lefogyni, mennyi lenne a reális? 28 éves lány, 165 cm 88 kg

nov. 18. 21:09
 1/9 anonim válasza:
100%
4 kg
nov. 18. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
4-6kg
nov. 18. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jövő szilveszterre le tudod adni az egész feleslegedet.

Ezt akartad tudni ugye?

Nem a mostani szilvesztert, mert az jelentéktelen.

Tudod a mondást. Nem novembertől szilveszterig, hanem szilvesztertől novemberig kell normálisan étkezni, sportolni.

nov. 19. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
8 kg-ot kb. A magasságodhoz képest lehet nagyjából 25 kg súlyfelesleged, ami nem kevés. Elején még jól meg tud indulni a súlycsökkenés, fiatal is vagy, ha nincs olyan betegséged, ami hátráltatná a fogyásod, akkor simán lemegy 6 hét alatt 8 kg. Hajrá!
nov. 19. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
A határ a csillagos ég, de arra vigyázz, hogy mínuszba nem mehetsz
nov. 19. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Ha a kajára is elkezdessz jól odafigyelni, akkor olyan 5-6 kiló a reális.

A sport önmagában azért nem elég, mert sokkal kevesebb Kcal-t éget mint gondolnád és az ételekben sokkal több kalória lehet mint gondolnád. Pl könnyen lehet, hogy egy egy órás edzést visszaeszel egy szelet tortával... Persze attól függ milyen edzés és milyen torta. :) Ráadásul a mozgás növeli az étvágyat, tehát ha sportolsz alaból többet eszel. Persze nagyon fontos hogy sportolj, véletlenül sem az ellen beszélek, én is rengeteget sportolok. :) Csak tudd, hogy önmagában nem elég, mindenképpen figyelni kell az étkezésre.

nov. 19. 11:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a motiváló válaszokat, ment a zöld kéz 🥰
nov. 20. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Ami tényleg zsírból fogyás, nem csak víz, az 3-4, maximum 5 kg. Reálisan és egészségesen több nem.
nov. 21. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
~ heti 1kg a normális fogyási ütem.
nov. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!