3 kiló 3 nap alatt?
Összevissza fogyok meg hízok. Pénteken este 113 kiló voltam ettem másnap reggel azaz tegnap egy pizzát, meg délután egyet, utána ittam 2 sört. Ma ettem délbe rántott húst meg aldis gluténmentes kuglófot és 116kg lettem most.
Sajnos van valami bajom, mert egyszer rosszul vagyok a kajától máskor ugyan attól a mértékű és mennyiségű ételtől nincs bajom. ( azt vettem észre ha dolgozok akkor vagyok rosszul, de szorongásom .. szoc. fóbiám van és úgy végzek extroveltált embereknek való melót emberek között dolgozok, tehát én ezt tartom a hibának ).
Ja nyáron még 133kg voltam.. Diatetikus mondta, hogy miket ne egyek meg mit csináljak aztán ezért fogytam.
Amúgy nagyon rosszul érzem így magam, sokkal ingerültebb, toxicusabb vagyok és csak negatív gondolatok találnak meg.. panaszkodás.. stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!