Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eldicsekedhetek neked?

Eldicsekedhetek neked?

Figyelt kérdés

Ma kb 6-7 hónap után rámentem a tesz-esz oldalamra és neki álltam nézegetni a ruhákat.És mikor automatikusan rákattintotam a "nagyon csini moletti tunika" aukcióra is.És tényleg tök jól nézett ki,már majdnem licitáltam is.Mikor eszembe jutott hogy nekem már nem kell XL-XXl-es ruha hanem M-es,L-es kell!!!!!:)

Hagy dicsekedjek el neked/nektek!(Sok hül.ye kérdés mellett talán elfér!)86kg-ról fogytam le 60kg-ra.Még van rajtam kb 5-8kg felesleg de már kevesebb mint amikor neki kezdtem.

Köszönöm hogy eldicsekedhettem:)

2010. jún. 30. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Grat.!:) Megosztanád velem is hogy csináltad?
2010. jún. 30. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem,nem osztja meg velünk,mert :

1.irigy és nem akarja,hogy más is lefogyjon

2.nem is fogyott,csak kitalálta

Viccelek:P

2010. jún. 30. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:

én is tudni akarom!!!

nagyon ügyes vagy, az a pár felesleges kiló is lemegy:)))

2010. jún. 30. 16:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13:44es vagyok :)

szóóval. a 90naposat megcsináltam egymás után 3x,mellette pedig minden este tornáztam(saját módszer xD). és így fél év alatt lement 30kg,a többit pedig nagy nehezen leügyeskedtem magamról :D

2010. jún. 30. 18:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!