Nagy súlyfeleslegből (92kg) 12 gét alatt teljes életmódváltással mennyit lehet maximum fogyni?
Kb. 10 kiló.
Nem kell elhagyni a cukrot és lecserélni valami másra, hanem észszerűen kell korlátozni a cukros élelmiszereket. Pl. semmi bajod nem lesz, ha a napi kávédat cukorral iszod, de víz helyett ne cukros italokat igyál.
És nemcsak az a számít, hogy mit eszel, a legfontosabb, hogy mennyit. Zöldségből és húsból is lehet sokat enni.
Nem kell napi 3 liter víz, 2-2,5 fél liter bőven elég, főleg így télen.
92 kg vagy, vagy annyi a súlyfelesleged?
90-100 kg súlyfeleslegből simán lemehet akár 15-20 kg is 3 hónap alatt.
Én 130 kg-ról kezdtem, első hónapban 8 kg lement... A második 2 hónapban 4-4.
Utána nyilván beállt egy normális szintre, egy év alatt 30, 2 év alatt összesen 50 kg. Szerintem ez így reális, és tartható is.
Akár huszat is, de az már kemény s nem akárkinek megy. Ez már akkor felesleg, hogy egész egészséges és egy ideig tartható ez a szint.
Amit írsz, az mind jó, persze nem ehetsz túl sokat így sem, de a zöldség hússal stílusban nehezebb a túlevés.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!