1 hónap alatt -6 kg. Hogyan csináljam, ha nem tudok edzeni? Muszáj! 59-ről szeretnék maximum 53-ra fogyni, de ha lehet még az alá is mennék.
Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok 153 cm... és a szalagavatóig le kell fogynom de semmi időm nincs sportolni. Ez nem kifogás, tényleg így van! Kérlek segítsetek..:(2013. nov. 16. 21:47
1/9 anonim válasza:
Koplalás. Azzal még több is lemegy. Máshogy lehetetlen szóval hajrá!
2/9 A kérdező kommentje:
Tudod mit, igazad van, koplalni fogok mert már rohadtul elegem van ezekből mindenféle egészséges diétákból amik nem érnek semmit..
2013. nov. 16. 22:05
3/9 anonim válasza:
Ne koplalj!!
Majd nem tudsz leállni és nagyon rossz lesz...:(
Én nem tudok tanácsot adni, mármint, hogy hogyan fogyj le, de az biztos, hogy a koplalás nem jó!!!
4/9 anonim válasza:
koplalj velem :) az elmult 2 hetben 800kcalt ettem naponta a heten kevesebb mint 300at 1 honap mulva allok merlegre :)
5/9 anonim válasza:
Koplalj, nagy esemény ez még érthető. De szokj hozzá a gondolathoz, hogy 5-6hónap és 60-65kg leszel, abból is a zsíros fajta.
6/9 A kérdező kommentje:
oké akkor együtt koplalunk! :D
de miért lennék pár hónap múlva még kövérebb??
2013. nov. 17. 20:08
7/9 anonim válasza:
Update termékek!:) és még csak koplalnod sem kell ;)
8/9 anonim válasza:
Egyél zöldséget meg gyümölcsöt amikor nagyon éhes vagy és igyál rengeteg vizet naponta 2litert simán. Én így és rengeteg gyümölcsturmixal 10kg-t fogytam másfél hónap alatt mondjuk én steppereztem is napi 15-20percet.. Sok sikert :)
9/9 anonim válasza:
Kérdező! Sikerült lefogynod a szalagavatóra? Most hány kg vagy? Köszi előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!