10-12 nap alatt mennyit tudnák fogyni maximum?
Figyelt kérdés
Lenne még 10-12 nap hátra és utána megyek a szüleimmel a tengerre. Egy hete már eldöntöttem,hogy szeretnék pár kilót leadni,és eddig 2 kilót sikerült leadnom.Majdnem minden este futottam 3-4km-t és nem is igazán ettem.Hogyan gyorsíthatom fel ezt a folyamatot? 19F/68kg vagyok,164cm. Milyen módszerrel tudnák a legtöbb súlyfeleslegtől megszabadulni? Előre is köszönöm szépen a válaszokat.2018. júl. 29. 17:21
1/11 anonim válasza:
Heti 0.5-1 kg a max.
kb. 1- 1.5 kg-t tudsz fogyni.
Ha gyorsan fogsz, úgy hogy nem eszel akkor a dupláját fogod visszahízni . Ne az utolsó pillanatba jusson eszedbe,hogy egy nyaralásra jól nézz ki.
Inkább lassabban de biztosan . Egyél sok zöldséget , gyümölcsöt, fehér húst. Sima vizet igyál amibe teszel citromot és gyömbért , ez is sokat segít az anyagcserébe.
Sok szerencsét!
2/11 anonim válasza:
Azzal a modszerrel, hogy tudNÉK!!!!!!!!
3/11 anonim válasza:
Ez a hajó már elment haver. Majd jövőre. Addig is ajánlom figyelmedbe az un. Google használatát.
4/11 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, én 15 kilót fogytam 2 és fél hónap alatt, ami nálam 10 nap kb -2kg lehetett.A legkönnyebben szerintem úgy fogyhatsz ha mondjuk kevesebb kalóriát viszel be pl.:1000kalória/nap ezt úgy hogy sokszor egyél keveset ne egyszerre, és próbálj meg olyat enni amibe nincs szénhidrát(ha beírod a netre egy csomó fogyókúrás étrend van).A futás nagyon jó azt csináld + kardió edzéseket is csinálhatsz.Még mondanám hogy próbáld ki a water dietet(víz diéta)amikor pár napig csak vizet iszol és nem eszel semmit de sok vizet igyál és tényleg csak pár napig maximum 5 nap , én is csináltam de ugye ilyenkor az izomból is vesztesz súlyt én edzettem közben és így segített az izmot fenntartani ,sokak szerint hülyeség de szerintem hatásos,ahogy gondolod. Remélem segítettem.
5/11 anonim válasza:
Bocsánat a 4. vagyok az 1.-nek igaza van ha nem eszel és a nyaralás után megint elkezdesz enni akkor nagyon gyorsan vissza is hizod én a water dietet csak a nyaralásig gondoltam.
6/11 anonim válasza:
De sok orvos van itt hajjj... Tavaly nyárin 5 napig feküdtem kórházban, diéta beállítás miatt, hétfőtől péntekig 4,5 kilót adtam le. napi 5 étkezés, a tízórai és uzsonna 1-1 alma plusz 3 szem keksz, sovány hús emédre, rozskenyér sajttal vacsira plusz napi 2x30 perc szobabicikli.
7/11 anonim válasza:
6-os en 5napig water dieteztem es semmi bajom nem lett :D
8/11 anonim válasza:
Az alig evés eddig is adott. Nos, 3-4 km helyett 30-40 km futás, az gyorsítja a dolgot. Gondolom, ezt nem bírod (s amúgyis egészségtelen és kimerült zombiként mennél nyaralni, bizonyára sokkal csúnyábban, ha bírnád is), innentől mit vársz? Még kevesebbet nem tudsz enni, semmi evéssel a kevéske futásod is kétes, trükkök pedig nincsenek, a kalóriaegyenleg alapján fogysz.
10/11 anonim válasza:
Ha evés nélkül tovább futsz, megoldódik a probléma, mert összeesel, kórházba kerülsz, és akkor nem kell menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!