Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10-12 nap alatt mennyit...

10-12 nap alatt mennyit tudnák fogyni maximum?

Figyelt kérdés
Lenne még 10-12 nap hátra és utána megyek a szüleimmel a tengerre. Egy hete már eldöntöttem,hogy szeretnék pár kilót leadni,és eddig 2 kilót sikerült leadnom.Majdnem minden este futottam 3-4km-t és nem is igazán ettem.Hogyan gyorsíthatom fel ezt a folyamatot? 19F/68kg vagyok,164cm. Milyen módszerrel tudnák a legtöbb súlyfeleslegtől megszabadulni? Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2018. júl. 29. 17:21
1 2
 11/11 anonim válasza:
60%
Hát a beach body-t már sajnos nem tudod elérni. Ha nem csak a tengerre akarsz jól kinézni, hanem utána is, akkor ne rontsd el azzal, hogy nem eszel, mert amint elkezdesz újra enni és több kalóriát viszel be (márpedig így lesz mert nem tudsz örökké koplalni) a szervezeted szuper-kompenzál és a duplája jön vissza. Csak egyél egészségesen, sok zöldség, gyümölcsöt ne vidd túlzásba a fruktóz miatt. Igyál meg napi 3-4 liter vizet, semmi cukrosat, vigyél be sok fehérjét. Ez minden amit már tehetsz, és edz napi kétszer, futás, bicikli, intervallum edzések.
2018. aug. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!