Jól kezdek neki a fogyókúrának?
Szóval, én 15 éves lány vagyok
Méreteim : 160 centiméter , 64 kilogramm
Az OrvosiLexikon- on kiszámoltam, hogy testsúlyom CSÖKKENTÉSÉRE 2000 kalóriára lenne szükségem. És ma 2000 kalóriát ettem, sokminden belefért, szóval tudok én gazdálkodni ezzel bőven, csak kiváncsi vagyok, hogy vajon helyes-e a kapott mennyiség. Itt mindenki 1200- 1600 kalóriával fogyózik, csak én csinálom 2000-el ?
És egyáltalán jó-e ez igy ? Megkérlek legyetek őszinték és ne csak azért irjátok, hogy " persze, hogy jó " , mert féltek, hogy nehogy éhen haljak és arra is kiváncsi lennék, hogy kb. Augusztusig lesz-e valami eredmény ?
sztem se számold a kalóriát,tésztát,kenyeret,péksütit felejtsd el.üditöket!stb..
meg mozogj minden nap,de legalább 1 héten 3 szor másfél 2 órát.aúgy ha kalórát nézel 1400-1500 körül egyél.
Hát nekem is gyanúsnak tűnt, de az oldal elég jónak tűnik, lehet csak ti vagytok eltévedve :-D
ÓÓ na, én már nem tudom mit higyjek, ezt a kérdést feltettem a Táplálkozás kategóriába is, ott pl. mindenki helyeselte ezt a 2000 kalóriát ................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!