Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól kezdek neki a fogyókúrának?

Jól kezdek neki a fogyókúrának?

Figyelt kérdés

Szóval, én 15 éves lány vagyok

Méreteim : 160 centiméter , 64 kilogramm

Az OrvosiLexikon- on kiszámoltam, hogy testsúlyom CSÖKKENTÉSÉRE 2000 kalóriára lenne szükségem. És ma 2000 kalóriát ettem, sokminden belefért, szóval tudok én gazdálkodni ezzel bőven, csak kiváncsi vagyok, hogy vajon helyes-e a kapott mennyiség. Itt mindenki 1200- 1600 kalóriával fogyózik, csak én csinálom 2000-el ?

És egyáltalán jó-e ez igy ? Megkérlek legyetek őszinték és ne csak azért irjátok, hogy " persze, hogy jó " , mert féltek, hogy nehogy éhen haljak és arra is kiváncsi lennék, hogy kb. Augusztusig lesz-e valami eredmény ?

2010. jún. 28. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
az a kiszámolós izé egy nagy szar ha eddig csak napi 1800 kalóriát ettél akkor hízni fogsz ha pedig 3000et akkor nyilván fogyni és 2000 kalória lehet csipsz meg csoki is vagy lehet egészséges kaják ami hiába 2000 kalória simán megemészted stb stb ne a kalóriákat számold inkább sportolj és figyelj a kaja minőségére és mennyiségére nem pedig a kalóriatartalmára
2010. jún. 28. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:

sztem se számold a kalóriát,tésztát,kenyeret,péksütit felejtsd el.üditöket!stb..

meg mozogj minden nap,de legalább 1 héten 3 szor másfél 2 órát.aúgy ha kalórát nézel 1400-1500 körül egyél.

2010. jún. 28. 19:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért vagytok úgy ellene, szerintem a kalória egyáltalán nem hülyeség, emellett pedig sportolhatok egész nap, ha közben szemetet eszek..... Más válaszolók ?
2010. jún. 28. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
2000 kalória?? hát nem tudom, 160 cm vagyok sztem napi kb 1400 kalóriát eszem és ezzel a súlyom tartom.2000 kalória nekem hízókúra lenne.
2010. jún. 28. 19:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát nekem is gyanúsnak tűnt, de az oldal elég jónak tűnik, lehet csak ti vagytok eltévedve :-D

ÓÓ na, én már nem tudom mit higyjek, ezt a kérdést feltettem a Táplálkozás kategóriába is, ott pl. mindenki helyeselte ezt a 2000 kalóriát ................

2010. jún. 28. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
én kalóriás módszerrel fogytam 6kg-ot február óta 0mozgással.. és ettem csokit, sütit, szalonnazsíros kenyeret is, csak a honlapos adagok alapján lett kiszámolva, és bevált.. szóval nemértem mit hőbörögnek itt. úgy fogytam ennyit hogy a nasizások az egyáltalán nem fogyókúrás kollégiumi adagok mellett voltak még, szóval.. lassú, de nem kínszenvedős fogyás ;) és nem izomból!
2010. jún. 28. 19:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor legyen 1500-1600 kalória ? Nekem teljesen m1, csak fogyjak sokat és formásodjak, mert Szeptemberben elásom magam, ha duciként kell megjelenjek a suli előtt
2010. jún. 28. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
ha valós adatokkal töltötted ki, akkor fogyni fogsz vele, de amúgy is csak pár kg mínuszra van szükséged, ha eleget sportolsz, akkor bőven kell a 2000 kcal még fogyáshoz is
2010. jún. 28. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem 1650 jött ki, heti fél kg-hoz. azt van h kicsit túlléptem, volt hogy kevesebbre sikerült. olyan is volt hogy egyenesen "hízótarományba" mentem :DD de azt utána pár nappal kompenzáltam. én nem vagyok híve a "lemondásos" diétának, hogy ne egyél ezt, ne egyél azt (mondjuk a kenyeret, meg zsíros dolgokat alapba nem kedvelem, de ha a család összejött egy szalonnázásra, hát egyet csak megettem a békességért) az a lényeg, hogy mozogj is eleget, és azért max heti 1* legyen ilyen "laza nap".. sok sikert :)
2010. jún. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!