Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt az emberek,...

Miért hiszik azt az emberek, hogy ha abonettet vagy korpovit kekszet esznek, akkor az fogyaszt?

Figyelt kérdés
Ugyanezzel még találkoztam úgy, hogy a barna cukor nem hízlal...
2018. dec. 29. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Értelemszerűen nem az fogyaszt ha abonettet eszel, hanem ha a jóval több kalóriát tartalmazó kenyér helyett eszed.
2018. dec. 29. 23:01
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
És arra még nem gondoltál, hogy valaki az íze miatt eszi ezeket? Én pl. kifejezetten szeretem az abonettet. A barna cukrot is. Nem érdekel, hogy egészségesebb-e vagy nem, én azért használom, mert nekem jobban ízlik, mint a fehér cukor.
2018. dec. 30. 00:00
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Én akkor tolom a korpovitot, ha épp nincs időm és energiám odafigyelni az étkezésemre.

Ilyenkor általában korpovit a reggelim, gyümölccsel, tízórai egy fehérjeshake.

Azért jobb a keksz, mert a rostok miatt lassan szívódik fel a szénhidrát, plusz jót tesz a kakinak... :D

Az abonett szerintem borzalmas, a megszilárdult purhab jut eszembe róla :D

2018. dec. 30. 08:40
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Abonettel nagyon le lehet fogyni.aut ettem túróval.uborkaval.5 nap alatt látszott a valtozas
2018. dec. 30. 09:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg olyanokkal találkozom, hogy: ,,A zsír átalakul izommá..", addig ilyeneken sem csodálkozom. Igen, van sötétség a fejekben.
2018. dec. 30. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Divat és gondolkodni, azt aztán büdös.
2018. dec. 30. 14:15
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

"Barna cukor nem a hizlalása miatt jobb , hanem azért mert kevesebb benne a vegyszer."

Semmilyen vegyszer nincs a cukrokban és nincs is értelme hozzáadni.

2018. dec. 30. 17:24
 18/19 A kérdező kommentje:

"És arra még nem gondoltál, hogy valaki az íze miatt eszi ezeket? " Én is szeretem. De nem. Itt nem csak egy emberről van szó, többtől is hallottam, hogy szerintük ez fogyaszt. (Így, ezekkel a szavakkal.)

És ugyanezek az emberek cukormentes szénsavas üdítőt isznak, mert ugye az sem hizlal, de vizet szinte soha...

2018. dec. 30. 17:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Ennél jóval nagyobb sötétség is van... Attól megyek falnak, amikor valaki azt hangoztatja, hogy az egészséges étrend fogyaszt. Nos, nem. Segíthet, de csak a kalóriadeficit fogyaszt, a mennyiséget kivéve egészséges étrenden is el lehet hízni.

Plusz van olyan, hogy időszakos böjt = gyors fogyás, ketogén diéta = gyors fogyás... Pedig nyilván nem fogyaszt a napi egyszeri keto étkezés sem, ha az ember nincs deficitben.

Tehát: segíthet a fogyásban, egyeseknek akár egészen sokat is, de ez nem ilyen egyszerű. Semmilyen étel nem fogyaszt, de még napi 6 liter víz sem.

2018. dec. 30. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!