Miért hiszik azt az emberek, hogy ha abonettet vagy korpovit kekszet esznek, akkor az fogyaszt?
Én akkor tolom a korpovitot, ha épp nincs időm és energiám odafigyelni az étkezésemre.
Ilyenkor általában korpovit a reggelim, gyümölccsel, tízórai egy fehérjeshake.
Azért jobb a keksz, mert a rostok miatt lassan szívódik fel a szénhidrát, plusz jót tesz a kakinak... :D
Az abonett szerintem borzalmas, a megszilárdult purhab jut eszembe róla :D
"Barna cukor nem a hizlalása miatt jobb , hanem azért mert kevesebb benne a vegyszer."
Semmilyen vegyszer nincs a cukrokban és nincs is értelme hozzáadni.
"És arra még nem gondoltál, hogy valaki az íze miatt eszi ezeket? " Én is szeretem. De nem. Itt nem csak egy emberről van szó, többtől is hallottam, hogy szerintük ez fogyaszt. (Így, ezekkel a szavakkal.)
És ugyanezek az emberek cukormentes szénsavas üdítőt isznak, mert ugye az sem hizlal, de vizet szinte soha...
Ennél jóval nagyobb sötétség is van... Attól megyek falnak, amikor valaki azt hangoztatja, hogy az egészséges étrend fogyaszt. Nos, nem. Segíthet, de csak a kalóriadeficit fogyaszt, a mennyiséget kivéve egészséges étrenden is el lehet hízni.
Plusz van olyan, hogy időszakos böjt = gyors fogyás, ketogén diéta = gyors fogyás... Pedig nyilván nem fogyaszt a napi egyszeri keto étkezés sem, ha az ember nincs deficitben.
Tehát: segíthet a fogyásban, egyeseknek akár egészen sokat is, de ez nem ilyen egyszerű. Semmilyen étel nem fogyaszt, de még napi 6 liter víz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!