Miért hiszik azt az emberek, hogy ha abonettet vagy korpovit kekszet esznek, akkor az fogyaszt?
Barna cukor nem a hizlalása miatt jobb , hanem azért mert kevesebb benne a vegyszer. Ezért egészségesebb, de még mindig nem a ch tartalom miatt. Csak az emberek nem szeretnek gondolkodni. És ha a kenyérből jobb a barna, mint a fehér, akkor hajszínből is az a jobb...
Sajnos ezt a tévhitet már táplálkozás "szakértőtől" is hallottam rádióban. (nem mintha a rádió nem lenne tévedhetetlen!... Főleg manapság)
Abonett 1 szelete Vs kenyér egy szelete kalória szempontból is kevesebb. KB ennyi.
Én mondjuk utalom, nekem puffasztott rizs jött be. Jobban laktat kevés kalória mellett is. Most Pontozz le, mert nekem bevált.
"Barna cukor nem a hizlalása miatt jobb , hanem azért mert kevesebb benne a vegyszer. Ezért egészségesebb, de még mindig nem a ch tartalom miatt."
A cukorgyártásban nem használnak vegyszert. A barnacukor sokszor úgy készül, hogy a ferhércukorhoz adják a melaszt, attól lesz barna.
Szerintem a nádcukorra gondolt. Sokan keverik a kettőt.
A barna cukornak a szagát sem bírom, egy melaszos összeállt hányás az egész. Szégyen, hogy forgalmazzák.
A nádcukor áttetsző barna szemcséjű, finom aszalt fügére emlékeztető illata van.
Sok helyen a vendéglátósok sincsenek ezzel tisztában.
Nem maga a keksz fogyaszt nyílván, hanem jobb mint egy gyors ch tartalmú pékáru.
Hiába eszik valaki diétásan, ha megeszik ebből is zacskószám hízni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!