A biciklizés vagy a görkorcsolyázás fogyaszt jobban?
Változás majd akkor lesz, ha megfelelően kajàlsz.
Egy hét amúgy is semmi, a pluszkilók se egy hét alatt jöttek fel.
de, fogod érezni. de nem azonnal
amikor biciklivel jártam melóba megvolt a heti 100 km
nem is lihegtem a busz után futva
Ahoz hogy leadj pár plussz kilót először az étrendeden kéne változtatni. Mert ahoz hogy fogyj pontosan nem tudom hány %-át teszi ki az étrend és a mozgás de az étrend jobban számít. Persze a mozgás is számit de sima egyenes helyen (legalábbis a bicikli) nem sokat ér. Mivel nekem korcsolyázás után eleggé izomlázam volt (jobban mint biciklizés után szokott persze ez távolságtól meg a dombokzól is függ) ezért gondom hogy a görkori jobb lenne. Amúgy 1 hét után ne sok mindent várj. Főleg ugy hogy hetente 1 kg ami "normálisnak" számít. Az első hetekben lehet ez több lesz de utána ez le fog csökkenni max. 1 kg-ra. Szóval mint írtam próbálj az étrendeden változtatni. Nézz a nezen megfelelő étrendet és szerintem a görkori hatásosabb lesz.
Remélem tudtam segíteni!
Én más szempontból a bicajt ajánlanám. Biztonság, hasznosság. Meg a bringán csak tudsz állítani sebesség, erőátvitel, vagy nehéz csomagot viszel.
Ha a bringával nem látsz változást, akkor a szerintem a korival sem fogsz. Az intenzításon kell változtatni. Ha nem bírod hosszútávon, akkor csináld szakaszosan. Jól hajtsd meg, ahogy bírod, aztán gurulj. Én a bringát még cipeltem is 4. emeletre stb. kerestem az emelkedőket. Nekem csak akkor látszott, amikor diétáztam is. Sok fehérjét és zöldséget ettem. Ittam sokat, egyszer voltam rosszul a megterheléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!