Hogyan diétázzak úgy, hogy közbe ne legyek rosszkedvű?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor belevágtam, mindig fogytam is, de minden alkalommal depressziós is lettem, és győzött a csoki iránti vágy.Majd mindig több kiló visszajött, mint ami lement.Egy darabig nem diétáztam, mert babát vártam, illetve szoptattam,de most újra van erőm nekiállni.Csak félek, hogy ugyan az lesz, mint régen.Depresszió, majd falási roham...és fordítva.
2010. jún. 28. 14:07
1/9 anonim válasza:
mert nem megvonni kell magunktól az ételt, hanem többet mozogni és az adagokat kisebbíteni, tehát ehetsz csokit, csak ne egy táblányit mindennap.
2010. jún. 28. 14:16
2/9 anonim válasza:
Ne íztelen kajákkal akarj fogyni. Főleg húst és zöldséget, gyümölcsöt egyél, és fektess nagy energiát abba, hogy finoman legyenek elkészítve. Semmi esetre nem koplalj.
2010. jún. 28. 14:27
3/9 anonim válasza:
Szia
szerintem hetente 1 alkalommal legyen jutalomdélutánod amikor ehetsz édességet..hét közben meg gondolj erre a napra hátha erőt ad a jutalmazás.meg ha ennél kérdezd meg magadtól hogy tényleg éhes vagy -e....lehet hogy kb 10perc mulva már nemis kell.jah és képzeld el magad bikiniben vékonyan,gondolj arra hogy ez a cél.nekem bejött
2010. jún. 28. 14:42
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönök minden eddigi segítséget!Jó ötlet ez a jutalomdélután, csak ilyenkor szoktam átesni a ló túlsó oldalára...
Nem szoktam magamat éhesnek érezni, de lehet, hogy a diétáim során túl kevés szénhidrátot viszek be?
2010. jún. 28. 14:46
5/9 anonim válasza:
szerintem semmi esetre se koplalj, mert az az ami nagyon haza tudja vágni az embert. Én 26 kilót fogytam anno (én is iszonyatos depressziós lettem), amiből lassacskán visszaszedtem párat. 2 hónapja leadtam megint. A fogyáshoz is szedtem egy magas rossttartalmú zsírmegkötőt (formoline L112), meg a súlymegtartása érdekében még most is szedem és hál istennek így már 2 hónapja nem hízok vissza semmit.
Szerintem figyelj oda mit eszel, de semmikép se koplalj. A mozgás ami nagyon fontos és sokat segít is.
Kitartás és hidd el könnyedén menni fog.
2010. jún. 28. 15:14
6/9 anonim válasza:
"de minden alkalommal depressziós is lettem, és győzött a csoki iránti vágy"
szerintem viselkedéses addikcióban szenvedsz. Amig nem gyógyulsz ki belőle, a fogyókúrád mindig sikertelen lesz.
mi az a "jutalomdélután"?
2010. jún. 28. 16:25
7/9 anonim válasza:
16:25-ös válaszoló mit nem értesz a jutalom délutánon képzeld el nekem is van egy napom amikor megajándékozom magam picit más kajával és ez még jót is tesz a szervezetnek! Mondjuk én nem szeretem az édességeket tehát nálam nassi kilőve, de minden vasárnap megeszek egy jó kis pörköltet tésztával v ami van! Utána picit többet mozgok, de akkor se fogok úgy élni, mint egy aszkéta!
2010. jún. 28. 19:22
8/9 anonim válasza:
Értem én miaz. Csak szerintem poén, hogy a föld legértelmesebb élőlénye kajával jutalmazza magát...
2010. jún. 29. 02:37
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindegyőtöknek:)De mi az a viselkedéses addikció?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!