Hogy diétázzak úgy, hogy a családom ne vegye észre?
csak pár kiló felesleget szeretnék leadni. a combomra és a fenekemre hízok mindig :(
valami sportot is kéne csinálnom. melyik lenne a legjobb? szerintetek?
castingra készülök szóval semmiképpen nem lehet ilyen nagyon izmos lábam! nem szabad átesnem a ló túloldalára :)
ja azt elfelejtettem írni...a családom azért nem szeretné, mert szerintük semmi baj nincs az alakommal...
de én magamnak akarok(akarnék) tetszetni :/
köszönöm szépen!
várom még a további válaszokat :)
Lehet te nem olyan vagy mint én ( biztos ), de szerintem uncsi a futás. Persze kinek mi. Igaz nagyon hatásos... De a görkorizás nem csak szórakoztató, de benne van a top 5 alakformáló sportban. És legjobban a feneket, és a belső combot mozgatja. De ott van tényleg az úszás, tánc, röpi, bicikli, séta, hullahoppkarika stb.
Sok szerencsét! :)
temészetesen igen.. de ezt miért kell mindenkinek külön leirni.. sok fehéjre kevés szénhidrát és zöldségek..
az a lényeg h a sportot amit csinálsz folyamatosan csináld és intenziven.. ez a szállkásitás/fogyás titka.. emellett az étrendnél is oda kell figyelni h este 5 után már azt a kevés szénhidrátot is hanyagold.. és még valami kerüld a sós dolgokat mer a só vizet köt meg.. és ez neked pont nemkell... ajánlanám a tengeri sót.. abból lehet enni bátran..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!