Napi 8 órában fizikai munkát végzek. Hogyan diétázzak és mit sportoljak, ha fogyni akarok? 34/N
Próbáltam a szénhidrátszegény diétát, de annyira gyönge voltam, hogy nem birtam a munkát. És napi 8 órában szállodában takaritok, ami nem épp könnyű munka. Muszáj ennem. Ebédelni nem tudok, csak reggel eszem és este, mikor hazaérek 5-kor.
Viszont ilyenkor a fáradtságtól alig állok a lábamon és mire az otthoni főzéssel, takaritással végzek már simán este 9 óra. Reggel fél 5-kor kelek. Kellene valamit mozogni is, de mit? Olyat mondjatok, amit hulla fáradtan, otthon is lehet csinálni. 167 cm magas és 100 kiló vagyok. 80 szeretnék lenni.
Pedig én az egy almával ugyanolyan éhes vagyok, mint előtte. És ha salátát, joghurtot és ilyeneket ennék, simán elájulnék a takaritás közben. Olyan kell, ami sok energiát ad és nem hizlal.
És mit sportoljak? Mit lehet fáradtan csinálni? Mert este még a könnyű séta sem megy, mert alig állok a lábamon. Viszont a fogyáshoz pedig szükség lenne sportra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!