Ha csak zöldségekből és egy pici sovány húsból állítok össze étrendet, az úgy jó?
Szerintem a gyümölcsök is jöhetnek + kcal szegény ételek (pld. főtt tojás) + egészségesek (gondolok itt pld. a mézre, dióra - amik igaz sok kcal-t tartalmaznak, de ha keveset eszel belőlük jót tesz a szervezetednek)
Mondjuk nekem amit te írtál így is unalmas egy idő után - hiába variálod a zöldségeket...
hmm, tehát akkor pl reggelire egyek 2 szelet teljes kiőrlésu kenyeret inkább? vagy pirítóst? mit gondoltok a győri édes jóreggelt kekszről? agyonreklámozzák, hogy mennyi jó dolog van benne.
hát a húslevesből pl jutna be egy kis zsír, kefírből, joghurtból is.
még valami tipp, ötlet?
tudom, mozgás. de nagyon nem bírok most mozogni, nagyon sokat állok, és mire hazajutok, hulla vagyok. úgy gondoltam, hogy egyszerre elég nagy változás a kaja, meghát 80 kg fölött nem egyszerű a futás.
lehet. de főleg azért jojózom, mert egy idő után ész nélkül zabálok, magamnak köszönhetem. most meg még fogamzásgátlót is szedek második hónapja, remek.
Mindegy, most azért szeretnék többet enni, mert sokan mondták, hogy azért vannak a nagy éhségrohamok, mert koplaltam. Ezért kérem a segítségeteket.
A két szelet teljes kiőrlésű kenyér nagyon jó reggeli, mondjuk két tojással, vagy egy kis pulykasonkával, sajttal, esetleg tejföllel, kefírrel. És persze sok zöldséggel. A Győri Jó reggeltet hagyjad a fenébe, legalábbis mint reggeli, biztos hogy semmire nem jó, legfeljebb ha nagyon édességet ennél, akkor egyél belőle egyet-kettőt az étkezés végén.
Szóval legalább reggelire igenis menjen szénhidrát, de ebédre is egyél inkább normális ebédet, csak ne sokat, és desszert nélkül. Vacsorára már mehet a hús+zöldség, ott már nyugodtan elhagyhatod a szénhidrátot. És a legfontosabb, mozogj, és ne csak fuss, hanem súlyzózz is, hogy épüljenek az izmok, hiszen azok használják fel az energiát, amit beviszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!