Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg velük?

Hogy értessem meg velük?

Figyelt kérdés

21éves lány vagyok. Ebben az évben kb. 20-25 kilót híztam. Most olyan 90-95 kiló vagyok és 171 centi magas. Idén jöttem össze a barátommal, tehát mondhatni a kapcsolatunk alatt híztam meg. Ő maximálisan támogat, ugyanúgy szeret és szexinek lát (sőt, még talán mintha bíztatna is) , mint 70 kilósan. Nekem sincs semmi bajom magammal, jól is érzem magam így kicsit nehezebben is. Azért érzem, hogy nehezebb lett a testem, de eddig semmi nagyobb egészségi problémába nem ütköztem. A régi önértékelési bajaim is nagyjából már elszálltak. Kb. 11 éves korom óta össze-vissza ingadozik a súlyom, hol híztam 5-10 kilót, hol fogytam ugyanennyit, és ez nagyon megviselt mindig lelkileg.

A családom egy része csak most karácsonykor, egy év után látott megint, és nagyon megdöbbentek, hogy mennyit híztam, teljesen ki vannak akadva, hogy az egészségem tönkre teszem, és hogy ha így folytatom, akkor majd járni se tudok, megölöm magam az evéssel.

Tudom, hogy csak jót akarnak nekem. De! Én jól érzem így magam, szeretek enni, és nem érdekel, ha hízok, nincs bajom a külsőmmel, és igen, tisztában vagyok az egészségügyi kockázatokkal is. Hogyan tudnám ezt elfogadtatni velük, hogy megértsék végre, jól érzem magam a bőrömben?

2018. dec. 25. 01:10
1 2
 11/11 anonim válasza:
mi lesz veled, ha szulsz???
2018. dec. 26. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!