Hogyan értessem meg velük, hogy nekem nem kell a ki**szott
kardió?!
Figyelt kérdés
Sportoltam és edzettem vagy 7 évig, majd ki kellett hagynom éveket egyéb okok miatt, amit igencsak megsínylett a testsúlyom 60 kg lettem. Alapoztam idehaza saját testsúllyal, egykezes súlyzóimmal, feljött egész tisztán 5 kiló, majd elkezdtem stagnálni....mondom oké, itt az ideje plusz súlyokat használni, így beiratkoztam terembe. Kértem a pultost, ismertesse már meg velem a lábtoló, mell és hát gépeket, mert azokra lenne szükségem, a többit szabad súlyokkal megoldom. Erre rámküldi a személyi edzőt, aki dióhéjban elmagyarázta, hogy fölöslegesen jöttem, be kéne melegíteni (20 perc futógép) és pár hónapra menjek a lányokkal pár hónapig ugribugrizni, hogy "megtanuljam az alapokat". Basszus.....mást is csesztetnek ezzel a fitnesz részleggel, ha tömegnövelni akar vagy csak engem ? 65 kiló vagyok vasággyal, 10 +/- 1 % tzs-al, erre minek kardió, ha gyalog járok munkába ami 20 perc tempós séta oda-vissza, munkám során pedig szintén tempós séta, gyakran lépcsőzés. Mit mondjak ennek az embernek ? Lehet őket ignorálni ? Attól, hogy nem veszem igénybe a "segítségét" még használhatom a termet ? Máshol ez hogy működik ? Előre is köszi a válaszokat.
2018. ápr. 10. 10:58
1/9 anonim válasza:
Saját felelőségre használhatod a termet ergo ha lesérülsz az a te hibád.Legalább is a legtöbb helyen így van és nem kell kötelezően edzővel edzeni.
2018. ápr. 10. 11:48
2/9 anonim válasza:
Kardió mindenkinek kell.
A szívedet edzeni kell...
Pl guggolásnál benne van a pakliban, ha edzettlen a szíved, hogy rúddal a nyakadban ájultan dőlsz el mint egy zsák szar...
2018. ápr. 10. 13:24
3/9 anonim válasza:
A kardió nem fogyaszt... a kardió a szívedet edzi, és karbantartja az ÷rrendszeredet... ha alap dolgokkal nem vagy tisztában, ne legyen ekkora az arcod.
2018. ápr. 10. 13:27
4/9 anonim válasza:
Nem kötelező igénybe venni a teremedzőt, enélkül is lehet edzeni. Mond azt, hogy megfontolod, amit tanácsolnak, de egyelőre csak a kérdésedre válaszoljoanak
2018. ápr. 10. 14:49
5/9 anonim válasza:
A kardió kell.Csak a b*zik nem kardióznak,mert gyengék hozzá
2018. ápr. 10. 18:39
6/9 BlodDrunk válasza:
Kardiózni akkor kell ,ha pl egész héten semmi mást nem csinálsz csak otthon döglesz,meg elmész a terembe és semmi kardó jellegü tevékenyéged nincs.pL tempósabb sétálás,biciklizel valamerre stb,ami nálad megvan szóval full fölös.
Aki meg alapból ektomorf,annak meg abszolút nem ajánlott,mi a szarnak kardiózzon ha hányásig eszi magát se tud hízni,erre még égessen+kalóriát is..teljesen logikus.
Profi testépítők se azért kardióznak annyit mert féltik a szivüket és hogy jó állapotba legyen érrendszerük:D
De,diétában kell,ott sokkal jobb többet enni és kariózni,mint fordítva.
2018. ápr. 11. 11:46
7/9 anonim válasza:
Ha te mondod...
2018. ápr. 11. 11:47
8/9 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam, van napi 40 perc séta munkába oda-vissza és munkában is van bőven séta, futólépés, lépcsőzés. Nem nagy az arcom, csak nem kardiózni megyek edzőterembe, hanem súlyt emelni, mert 65 kiló vagyok vasággyal.
2018. ápr. 18. 08:48
9/9 anonim válasza:
A séta nem kardió edzés.
De legyél okosabb, csak akkor a francnak kérsz tanácsot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!