Mit ajánlotok? Pulzus
Kicsit nehéz ügy ez,de remélem érthetö leszek.
Magas intenzitásu edzéskor,legyen ez sulyzos vagy kardio(aerob),mikor elkezd emelkedni a pulzusom egyre furcsábban érzem magam..nehéz lesz a mozgás,már már pánik szerü tünetek jelentkeznek nálam..gondolom stressz éri az embert mozgás közbe..viszont nem tudom mi lenne erre a megoldás..van még mit leadnom,és szép esztétikus testet szeretnék,viszont edzés nélkül ugye ennek az esélye igen csekéj..
Az idegrendszernek is meg kell szoknia az edzést. Meg neked is:) Stresszben, az ún. cannon reakcióban is hasonló változások indulnak be. Ezen a ponton szerintem rosszul reagálsz. Ne kezdj el izgulni, nem leszel rosszul. Ne generáld magadnak a pánikot!
A másik tipp, hogy túl magasra emelkedik a pulzusod, ami már egészségtelen. Nézz utána, hogy számodra mekkora az ideális pulzustartomány. Az tényleg nem egészséges, ha pl. 250-es pulzussal edzel
Amit elfelejtettem leirni,pedig nem elhanyagolhato,hogy 5 éve edzek rendszeresen
A pulzusomat folyamatosan figyelem,mert tudom hogy hajlamos vagyok tulpörgetni magam,meghát nem a nehezen megszerzett izmaimat szeretném égetni
Kb 2-3 honapja áll fenn ez a helyzet,addig meg nem szeretnék eljutni hogy norbi duci tornáira rázzam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!