Hogy lehet, hogy M-es ruhák lötyögnek rajtam és a 38-as is jó rám kb.80kilósan (173cm)?
Hol vásárolsz? :)
Rám a 40-es sem jön fel sokszor, pedig NEM vagyok kövér.
aha értem
hát én speciel kínait soha nem vásárolok
inkább zara, mango, mona lisa, gap, gas, adidas, nike, tommy hilfiger, dior, gant, puma, ilyenek
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:26
teljes mértékben igazad van...én is gondolkoztam már többször ilyesmin.. és nekem is ez a véleményem, hogy ez a vásárlók "agyának átverése" de ha belegondolunk tényleg igaz...:D
Hasonló adottságokkal rendelkezem, mint te, s irigyellek, mert a múltkor vettem egy új kosztümöt, és majdnem sírva fakadtam, amikor a próba után megnéztem, hogy milyen méret (46 és 48-asak voltak), holott én mostanában már 42-44-eseket hordok.
Viszont van olyan szoknyám, ami 40-es. Ez változó, mert minden cég más méretezést használ.
A kínaiak általában az XS-esre is ráírják, hogy XXL, szóval nem nagyon lehet adni a méretezésre.
Kizártnak tartom, hogy 54kg-mal L-es ruhát hordjon, mert én 78kg-mal épp, hogy beleférek az L-esbe, de inkább akkor már XL-t veszek.
Sokszor a fazonja is más egy-egy darabnak, s emiatt érdemes többféle fazont, méretet felpróbálni.
Most már nem idegesítem magam, próbálok olyat vásárolni, ami jól áll és kényelmesen érzem benne magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!