Boldogtalan vagyok és 10kg-t híztam, hogyan adhatnám le?
Figyelt kérdés
Szerelmi bánatomban a csokihoz fordultam segítségért , fél év alatt 53kg-ról 63-ra híztam, ami szerintem nagyon sok. Előtte nagyon sportos és karcsú voltam, minden nap edzettem, volt hogy napi 2 órát futottam, ma már egy fitness DVD is megerőltető számomra,és a mozgásom egy kis bicajozás és heti kb. 3x1 óra jógából áll, mellette pedig túl sok édességet eszem. Hogyan állhatnék vissza? Milyen étrended kövessek? Erőtlennek és fáradtnak érzem magam , gondolom a nem túl tápláló étrendem miatt. 1 hétre elutaztam, akkor egészségesen táplálkoztam, fogytam is 1,5 kg-ot de ugyanúgy visszaszedtem,ahogy hazajöttem. Az édességről is nehéz leszoknom. Adjatok valami tanácsot, hogyan lehetnék újból a régi? Előre is köszönöm a válaszokat.2010. jún. 27. 15:53
1/5 anonim válasza:
ha egyfolytában csokit zabálsz és itt sírsz, hogy meghíztál,akkor még csodálkozol???Lusta vagy?Pont az ilyen hüje embereket húzzák le a sok pirulákkal, hogy "ettől aztán lefogysz".Ahelyett, hogy itt sopánkodsz,menj el sportolni valamit,de ne azt a gagyi jógát.....fuss naponta 10km-t azt lefogysz,ne zabálj sokat és ennyi.Mi a tökömet kell ezt túldramatizálni?????
2/5 anonim válasza:
Ezt Te írtad: "Előtte nagyon sportos és karcsú voltam, minden nap edzettem, volt hogy napi 2 órát futottam"
Ezek szerint jól tudod te a megoldást, csak még nincs meg a szilárd elhatározás, az akarat, hogy változtass, pedig ezt magadnak kell eldönteni.
3/5 anonim válasza:
Hogy lehet nem tudni leszokni a csokiról? Nekem pénzem sincs mindennap csokira... a jólét... örülj neki.
4/5 anonim válasza:
A jóga egyáltalán nem gagyi ,csak nem éppen a fogyásra asszociál.
5/5 anonim válasza:
teljesen megértelek.
fokozatosan mondj nemet nekik, vegyél kisebb szeleteket ne táblásat, vagy norbis is
térj át a feket csokira (ami valódi) abból pár kocka is elég
kakaó, lekvárok, méz, teljes kiőrlésű kekszek, és tuána fokozatosan ahygd el ezeket is
ízesített ásványvíz, gyümölcslevek, és uána azokat is elhagyod
ezt csak így lehet, nem tudsz egyik napról a másikra megszabadulni tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!