Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől hízok? Hogy adhatnám le...

Mitől hízok? Hogy adhatnám le legkönnyebben?

Figyelt kérdés
157 cm vagyok és 62 kg,mostanában híztam kb 10 kilót,nem értem mért egyáltalán nem eszek sokat,eszek reggelire 2 szendvicset ebédre is valami főtt kaját(normál adagot,vagy kevesebbet)vacsira is eszek egy két szendvicset,szerintem ez normál adag,nem mondom hogy nem eszek édességet de azt sem olyan mennyiségben,szóval normál adagokat eszek,napi 3x,még is híztam 10 kilót...mozogni rendszeresen nincs időm iskola mellet,nagyon sokat kell tanulnom stb..félek hogy tovább fogok hízni :SS nem vagyok olyan dagadt de alacsony vagyok és azért meg látszik az a 10 kg,szoba biciklizni lenne talán időm mert az van otthon,az segítene valamit?mellette valami diétával?mennyi idő alatt tudnék leggyorsabban lefogyni és hogyan??
2011. szept. 29. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2011. szept. 29. 19:26
 2/9 A kérdező kommentje:
17 vagyok :/
2011. szept. 29. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor először szerintem orvos, ha nem változtattál étkezésen, és híztál 10 kilót.
2011. szept. 29. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 86kilós voltam én is azt hittem akkor hogy "normál" adagokat eszek. Most 58 vagyok és így visszagondolva annyit ettem akkor mint godzilla.

Ha hízol akkor mindenképpen sokat eszel. Számold ki hány kcalra van szükséged egy nap és próbálj azon belül maradni. Mozgásnak meg valami aerob,kardio mozgásformát válassz, futás,gyors gyaloglás,bicó,elliptikus tréner. Ezt kb 50-60percben csináld heti minimum 4x.

2011. szept. 29. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlót nem szedsz? Egyébként kinek mi a normál adag. :) Nekem sok két szendvics reggelire, vacsira, plussz az ebéd, és még édesség is. Úgy hogy egész nap ülsz gyakorlatilag. Változik azért a tested. Én 18 évesen elkezdtem meghízni, pedig ugyanannyit ettem mint előtte. Aztán lejjebb vettem az adagból és visszafogytam. Biztos végbe mentek valami hormonális változások, nőiesedtem:S. Onnan gondolom hogy a hormonok voltak, mert változott a váz is:D Kerekebb lett a csípőm pl:) Én azt javasolnám hogy először próbálj az ételeken változtatni. Nem tudom miket eszel, de hanyagold a cukrokat, szénhidrátokat. Valamennyi kell, de nem minden mennyiségben. Teljes kiőrlésű gabonából készült kenyér, stb. Gondolom már nem vagy növésben ezért kevesebb energiát használ el a szervezeted, többet tud raktározni. A növéshez ugyebár rengeteg kell. Nem hiszem, hogy ez miatt orvoshoz kéne menned, de hogy mindenki megnyugodjon elmehetsz. Vagy vigyél be kevesebb kalóriát, vagy égesd el azt amit beviszel. És leggyorsabban lefogyni úgy hogy egészséges maradj sajnos csak intenzív mozgással lehet:) Vagy zsírleszívással:S
2011. szept. 29. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a képlet.

több kalóriát viszel be, mit amennyi szükséges volna a naponta------->hízol.

Eleve honnan tudod, hogy mi a normál adag? Igazából az az érdekes, hogy én akárhány dagival beszéltem, a 95%-k azt mondta, hogy nem tudja mitől hízik, pedig nem eszik sokat... Hát persze, aztán meg csülök van ebédre amiből felfal 2 kg-t, persze neki ez számít """"normál"""" adagnak, mert ettől lakik jól. De ez még bőven a kóros kategória legtöbbször. Ezért kell méregetni a kaját, ha az embernek gondja van a súlyával, és mindent grammozni.

10 kg túlsúly egy 15x centis lánynál már igen csak az elhízott kategória, már megbocsáss.

UI: az édességet meg nagyon gyorsan felejts el, ha ilyen gondjaid vannak!!!!!!!!!

2011. szept. 29. 20:56
 7/9 A kérdező kommentje:
hát nem úgy kell elképzelni hogy leülök reggel 6kor aztán betömök két szendvicset,de szerintem teljesen normális 2 szendvics,reggel fél 8ra megyek suliba általában 7órám van ott vagyok kettőig...fél 8tól mondjuk 2ig tényleg sok lenne két szendvics?mindenki annyit eszik kb..ebédre is nem púposan telemerem a tálam,vagy az ebédre szendvics dolog (ha sietek,vagy nem ízlik a főtt kaja) mért lenne sok?akkor ebédre vacsoráig egy szendvicset kéne ennem?(ha már szendvicsbe nézem).Ha fogyózni akarok persze,de szerintem megtudom állapítani mi normál adag,meg ugye így láthatatlanba nehéz is is véleményt mondani,csak a hírtelen hízást nem értem,nem szedek fogamzásgátlót,bár az édességgel tényleg jó lenne leállni:)
2011. okt. 4. 19:04
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ha fogyózni akarok persze,de szerintem megtudom állapítani mi normál adag,meg ugye így láthatatlanba nehéz is is véleményt mondani..."

Akkor miért teszel fel kérdést, ha úgyis tudod a választ???

Hízol-> valamit nem jól csinálsz->általában a mennyiséggel, vagy a minőséggel lesz a gond. Nagyon egyszerű a képlet...

2011. okt. 6. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:
de régen ugyanennyit ettem és ugyanígy és egyszer csak meghíztam előtte meg nem híztam,de mindegy,azért köszönöm a válaszokat:)
2011. okt. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!