Mitől hízok? Hogy adhatnám le legkönnyebben?
Mikor 86kilós voltam én is azt hittem akkor hogy "normál" adagokat eszek. Most 58 vagyok és így visszagondolva annyit ettem akkor mint godzilla.
Ha hízol akkor mindenképpen sokat eszel. Számold ki hány kcalra van szükséged egy nap és próbálj azon belül maradni. Mozgásnak meg valami aerob,kardio mozgásformát válassz, futás,gyors gyaloglás,bicó,elliptikus tréner. Ezt kb 50-60percben csináld heti minimum 4x.
Nagyon egyszerű a képlet.
több kalóriát viszel be, mit amennyi szükséges volna a naponta------->hízol.
Eleve honnan tudod, hogy mi a normál adag? Igazából az az érdekes, hogy én akárhány dagival beszéltem, a 95%-k azt mondta, hogy nem tudja mitől hízik, pedig nem eszik sokat... Hát persze, aztán meg csülök van ebédre amiből felfal 2 kg-t, persze neki ez számít """"normál"""" adagnak, mert ettől lakik jól. De ez még bőven a kóros kategória legtöbbször. Ezért kell méregetni a kaját, ha az embernek gondja van a súlyával, és mindent grammozni.
10 kg túlsúly egy 15x centis lánynál már igen csak az elhízott kategória, már megbocsáss.
UI: az édességet meg nagyon gyorsan felejts el, ha ilyen gondjaid vannak!!!!!!!!!
"Ha fogyózni akarok persze,de szerintem megtudom állapítani mi normál adag,meg ugye így láthatatlanba nehéz is is véleményt mondani..."
Akkor miért teszel fel kérdést, ha úgyis tudod a választ???
Hízol-> valamit nem jól csinálsz->általában a mennyiséggel, vagy a minőséggel lesz a gond. Nagyon egyszerű a képlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!