Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy adhatnám a fölös kilóimat?

Hogy adhatnám a fölös kilóimat?

Figyelt kérdés

173 cm és 72 kg vagyok :S nekem elég lenne mondjuk 65 kgra lefogyni de nem tudom hogy csináljam. Heti kb 4 órát sportolok csak az evéssel van a gond. Sajnos eléggé szeretek enni, szeretem az édességeket és kb vacsira eszek a legtöbbet. Légyszi segítsetek!

15/L

2011. jún. 5. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igen vacsorára már nem szabad enni sokat...hiába sportolsz ha közben gondosan táplálod magad édességgel és bőséges vacsorával.Egy jó kis étrend megszorítás kell még ide.Meg akaraterő....kb ennyi.
2011. jún. 5. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha édességet nem bírod megállni, akkor inkább délelőtt edd azt!

Szedjél krómot, étvágycsökkentőt!

2011. jún. 5. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
krómot??azt nem tettem hozzá de szerintem fontos,15 éves vagy...sokat fogsz még változni meglásd pár év alatt,most még a szervezeted fejlődik formálódik felesleges terhelned kemény fogyókúrákkal,vigyázz magadra továbbra is ne edd túl magad mozogj amennyi jól esik de ne szakadj meg amiatt mert mindenki a madár csontra esküszik hülyeség...egyébként az sosem volt csúnya ha egy lány telt persze a kellő mértékben.
2011. jún. 5. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. majd megpróbálom a kevesebb édességet és vacsit :)
2011. jún. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!