Hogy adhatnám a fölös kilóimat?
Figyelt kérdés
173 cm és 72 kg vagyok :S nekem elég lenne mondjuk 65 kgra lefogyni de nem tudom hogy csináljam. Heti kb 4 órát sportolok csak az evéssel van a gond. Sajnos eléggé szeretek enni, szeretem az édességeket és kb vacsira eszek a legtöbbet. Légyszi segítsetek!
15/L
2011. jún. 5. 18:00
1/4 anonim válasza:
Hát igen vacsorára már nem szabad enni sokat...hiába sportolsz ha közben gondosan táplálod magad édességgel és bőséges vacsorával.Egy jó kis étrend megszorítás kell még ide.Meg akaraterő....kb ennyi.
2/4 anonim válasza:
Ha édességet nem bírod megállni, akkor inkább délelőtt edd azt!
Szedjél krómot, étvágycsökkentőt!
3/4 anonim válasza:
krómot??azt nem tettem hozzá de szerintem fontos,15 éves vagy...sokat fogsz még változni meglásd pár év alatt,most még a szervezeted fejlődik formálódik felesleges terhelned kemény fogyókúrákkal,vigyázz magadra továbbra is ne edd túl magad mozogj amennyi jól esik de ne szakadj meg amiatt mert mindenki a madár csontra esküszik hülyeség...egyébként az sosem volt csúnya ha egy lány telt persze a kellő mértékben.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. majd megpróbálom a kevesebb édességet és vacsit :)
2011. jún. 6. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!