Gyorsan híztam ez hogy lehet? Hogy adhatnám le nyárig?
Figyelt kérdés
Nem rég volt az iskolába mérés (2 hónapja) pont jó voltam sőt még kevés is elvileg és azóta felálltam most mérlegre és 3 kilót híztam ... ez hogy lehet ,pedig ugyanúgy ettem meg mindig. Most fogyókúrázom.Hogy lehetne ezt gyorsan leadni?Sose volt ilyenben részem :') (15/L)2011. máj. 11. 21:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne akard leadni, mert az egyetlen valószinü ok, hogy nem hiztál, hanem feljödtél nöies irányba. Ha mist elkezdesz fogyókúrázni, akkor csak tönkreteszed magad.
De azért azt leirhatnád, hogy milyen magas vagy és hány kg.
2/5 anonim válasza:
lehet, hogy csak teleetted magad/blablabla... 2 kiló különbség is lehet a mérések között, attól függően, mikor méred. reggel, reggeli előtt mért meg magad. amúgy meg az számít, hogy látszik-e. ha nem, akkor mindegy. :D bár azért diétázni lehet egy kicsit, hogy a mérleg is kevesebbet mutasson, de nem az a mérvadó.
3/5 anonim válasza:
én ma reggel 60.8 voltam, délután meg 62.2
de én mindig a reggeli mérést számítom be :DDD
amúgy 3 kg az semmi, ha 4-5-öt híztál volna az már nem túl jó de 3 kg az nem sok, tényleg lehet h nőiesedtél, d enem a mérleg számít, hanem a TÜKÖR, szóval ha tetszik tarts súlyt, ha nem tetszik egyél normálisan és mozogjál!!
4/5 anonim válasza:
Az a 3 kiló simán lehet amiatt, hogy akkor kevesebb ruha volt rajtad, reggel mérték, előtte voltál Wc-n, máshol tartottál a ciklusodban.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat és remélem igazatok van :P:)
Amúgy 158 cm és most így 51.7 kiló
2011. máj. 11. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!