Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A modellek hogy bírják ki az...

A modellek hogy bírják ki az egész napos koplalást? És ha éppen nem koplalnak akkor mit esznek?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 20:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Úgy bírják ki, hogy diónyi méretűre szűkül össze a gyomruk. Ami rendkívül egészségtelen egyébként, egy csomó más probléma forrása lehet. Meg a genetika is közre játszik, van olyan, aki elképesztő mennyiségeket eszik, mégis hajszál vékony marad. Azok, akik nem ilyen szerencsések, gondolom sok zöldséget és alacsony zsírtartalmú ételeket esznek, mindenből nagyon keveset.
2008. nov. 5. 21:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ők sem bírják, de a fotózásokért, illetve fellépésekért járó anyagiak miatt elviselik. Amikor nem koplalnak, akkor mindenki ízlése szerint eszi azt, ami éppen jólesik, aztán a bűntudat miatt kihányja, persze ez nem minden modellre igaz, csak a többségre. Kevés modell táplálkozik tudatosan...
2008. nov. 5. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én olvastam egy modellről egy buta újságban, hogy fotózáskor egész nap csak cigizett és két savanyú cukorkát szopogatott el. Persze lehet, hogy nem igaz.
2008. nov. 6. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a dolguk, hogy koplaljanak, azért fizetik őket. Cigi, alkohol, fogyasztópirulák,drog, meg savanyú cukor valóban. Na nem mndenkire igaz ez, de sajnos a többségre igen.
2008. nov. 6. 18:41
 5/15 A kérdező kommentje:
A savanyú cukor miért kell?
2008. nov. 6. 19:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A vércukorszint miatt, hogy ne essen össze a kifutón vagy a fotózáson.
2008. nov. 6. 23:03
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Már nem azért,de én egy percig se koplalok...
2008. nov. 11. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
41%
És nem cigizek,drogozok vagy hánytatom magam!!!Mi ez az előítélet???Nem hízik mindenki könnyen!
2008. nov. 11. 15:36
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Én olyat is hallottam,hogy vattát és vécépapírt(!!) nyelnek le, hogy ezzel keltsenek maguknak teltségérzetet.

Ugye a vattát képtelenség megemészteni, szóval nem sokáig állhat a színpadon...

2008. nov. 15. 14:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem vagytok normálisak...Ez a tipikus irigység,hogy mindent kitaláltok,hogy valakik miért nem híznak...
2008. nov. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!