Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz, hogyha a tinik koplalnak...

Igaz, hogyha a tinik koplalnak, akkor nem hízzák vissza a kétszeresét?

Figyelt kérdés
Miért?
2011. máj. 11. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt hol hallodtad? Mert ilyen nincs, ez nem kor függő.
2011. máj. 11. 15:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Sokan mondták, hogy ők tapasztalták.
2011. máj. 11. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze, mert ők képesek hosszútávon csinálni..koplalás mellett nem hízol vissza, de ha abbahagyod, és elkezdesz normálisan enni, kortól függetlenül beindul a jojó-effektus :)
2011. máj. 11. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez butaság.

Ha totyogós koruktól sportolnak valamit húsz éves korukig, akkor sokkal izmosabbak de amint abbahagyják a rendszeres sportot ők is ugyanúgy hízni kezdenek. (nem megfelelő étrend esetén!)

2011. máj. 11. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Tiniként imádtam enni, akkor volt a legnyabb étvágyam, mert fejlődő korban voltam. A barátnőimmel rengeteget járkáltunk a városban, itt-ott egyttünk. Úgy látom, most a koplalás a divat, nem is tudjátok milyen jó bulikból maradtok ki....:(
2011. máj. 11. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:

kedves előző, lehet hogy te nem vagy kövér, de aki koplal általába az, szóval ne mond hogy nem tudjuk miből maradunk ki, mert sajnos tudjuk!

amúgy ez nem igaz, nem függ kortól, de minden diéta után visszahízunk, ha a régi sz@r kajálásra állunk rá.

a zsírraktározás meg több napos kifejezett éhezés, tehát kb. 500 kalória alatti bevitel esetén van, ha tápanyagmegvonás van!

2011. máj. 11. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző, sajnos épp a soványak vagy normális testsúlyúak koplalnak.
2011. máj. 11. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:

tini vagyok, és ez hülyeség, saját tapasztalatból mondom hogy igenis a kétszeresét hízzuk vissza

14/L

2011. máj. 11. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:

73%-os vagyok..

igen tudom h a vékonyak is, de úgy írta mintha csak poénból csinálnánk..

2011. máj. 11. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
De igenis volt rajtam felesleg, de tiniként ettől függetlenül jól éreztem magam, aztán szépen formásodtam, sprortoltam és jó alakom lett. Persze most jobban kell figyelni, mert nem vagyok tini.
2011. máj. 11. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!