Azok akik koplalnak mit esznek és mennyit?
Én nem azért koplaltam, mert le akartam fogyni, hanem a stressztől.
Naponta kb. egy szelet kenyeret, vagy pár falat ételt tudtam magamba erőszakolni.
2 hét alatt 62 kg-ból 6 kg-t fogytam.
Koplalni nem kell, 51 kiló vagyok és 26 éves.
Ezeket tartsd be: napi 1-2 szelet kenyér max. Semmi cukor, és semmi cukros kaja, semmi pékáru. Tészta, rízs, burgonya max. egy maroknyi adag.
Amit ehetsz: sok-sok zöldség (lehet mindenféle egyszerre), gyümölcs napi 3-4 darab (lehetőleg ne csak banán, hanem pl. alma, kivi, eper, narancs, körte pl. )
A napi kalória adagod legyen: 1300 kalória!
A kalóriatáblázat segítségével számold ki és állíts össze egy menüt! Minden napra, már reggel!
Este 18 óra után ne egyél és ne tömd tele magadat soha!
Sport (kocogás) heti 3-szor 30-40 perc vagy gyalogtúra vagy egyéb!
26.L
Ja kifelejtettem hogy húst, halat, gombát, szóját , tojást, sajtot, tejtermékeket ehetsz,csak a kalóriát és a mennyiséget vedd figyelembe!!!!
Ezzel egy hét alatt 1 kiló mínusz és utána nem hízol vissza.
Én "koplalok", de nem brutális módon. A tejeskávéról pl nem tudtam lemondani, imádom a koffeint, napi négy adagot iszom, s mivel tejjel szeretem a kávét, hát az bizony úgy csúszik le.
Viszont volt olyan nap, hogy emellett csak gyümölcsöt ettem. Egy másik nap csak kenyérhéjat.
Mindez egészségtelen, ezért nem is szabad sokáig csinálni. Azokon a napokon sem eszek sokat, amikor többet eszek. Olyankor, amit jólesik. Nem vagyok édesszájú, se cukor, se csoki, se süti.
Egy hónap alatt fogytam 5 kilót, tehát tényleg nem drasztikus. Jól érzem magam, semmi káros tünetet nem érzékeltem.
A koplalás alatt inkább azt értem, hogy szigorúan csak akkor eszek, amikor igazán éhes vagyok, és keveset.
A legnagyobb ellenség nem is az éhség, hanem az étvágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!