Szerintetek jó ez az étrend ha fogyni szeretnék (olajat egyáltalán nem használtam semmihez)?
reggeli:
2db vékony teljes kiőrlésű toast egy kis ajvárral (1ek.)
50gramn csirkemell sonka
Két marék saláta
20gramm cukormentes ketchup
Tizórai: 1 banán
Ebéd:
100gramm natúr csirkemell
100gramm (főtt) bulgur
150gramm cukkini
uzsonna:
1db szafi fitt kakaóscsiga
alpro málnás ribizlis joghurt
Vacsora
4db tojásfehérje
1db sárgája
30gramm light mozarella
50gramm párolt répa
50gramm csirkemell sonka
Desszert:
80gramm zsíszegény túró
1deci cm mandulatej
1db mandarin
Emellett sétáltam 1,5 órát gyors tempóban és edzetem egy 15 perces HIIT edzést
Vajon mikor értik meg az emberek, hogy a fogyás egyetlen módja, hogy kevesebb energiát vigyél be mint amennyit elégetsz. Ha kevesebb energiát viszel be mint amennyit elégetsz akkor fogysz. Ha többet akkor meg hízol. Tökmindegy mit eszel.
Amúgy meg hónapokig minden nap ezt fogod csinálni, vagy csak épp a tegnapi napod akartad tudni, hogy fogytál-e?
Ahány ember annyi hatásos fogyókúra, és persze vannak olyanok is, akiknek semmi sem használ.
Általánosságban a következőket javaslom:
Cukorbevitelt, szénhidrátot minimalizálni kell.
Semmi kenyér, csiga ilyesmi, még az se, ami diétás. Tészta se. Én nem ennék gyümölcsöt sem. Az igy hiányzó vitamonokat stb bogyókból kompenzáld.
Zsír, hús, jöhet. A zsírtól ráadásul fellazul a székleted, gyorsan ürül, nem áll keresztbe benned, további fogyás.
És rengeteg víz! Nem hideg, nem meleg, nem ízes, szobahőmérsékletű csapviz! 6L per nap!
Mozoghatsz is hozzá, de én csalódtam kicsit ebben. Mondjuk 40-50 körül vagyok már, a nyáron felszivtam magam oda, hogy le tudjak futni 9 km-ert. És lefutottam MINDEN nap 40 napon keresztül. Gondoltam e mellé aztán nem kell nagyon diétázni, de nem is zabáltam sokat. És nem fogytam egy dekát sem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!