Le lehet úgy fogyni pár kilót, hogy nem változtatok az étrendemen?
Ha az étrenden nem akarsz változtatni, akkor kevesebbet kell belőle enned.
Ha ezt se akarod, akkor viszont nem marad más, mint amit a többiek írtak, azaz baromi sokat kell mozogni.
Az a gond, hogy hiába eszel egy nap csak háromszor, ha akkor viszont két emberes adagot tömsz magadba fánkból, meg egyéb olajban tocsogó cuccból, reggelire péksütiből és jó cukros kakaóból.
Inkább napi többször, de kis adagokat és azok viszonylag kevés szénhidrát tartalommal rendelkezzenek. Így van esélye, nekem sikerült.
Mondjuk az tény, hogy a mozgás meggyorsítja a dolgokat.
Lehet étrendváltoztatás nélkül fogyni, persze.
1. valamivel kevesebbet eszel (azért jó lenne, ha ez nem vinné le a szükséges tápanyagokat elégtelen szintre)
2. valamivel többet mozogsz. Nem tudom, miért írják, hogy baromi sokat kell mozogni a fogyáshoz. Napi egy kis séta is fogyást okoz, ha eddig pont súlyt tartottál. Nem gyorsat, de fogyást :) De 2 óra biciklizés már egész szép kalóriaégetést jelent s az azért nem olyan rengeteg mozgás, bár ha eddig nem mozogtál, akkor lehet, hogy fájni fog. Fokozatos viszont fel lehet vinni.
Köszönöm szépen a segítséget!
Utolsónak: De mozogtam egy keveset eddig is szóval nem lesz újdonság, de rendszeresen fogok most már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!